1 апреля 2024

18:59
Рано утром понедельника, 1 апреля, в кафе "Чайхана Восточный" на улице Ленина в Воронеже, где обычно собираются мигранты из Центральной Азии, прозвучал взрыв. Об инциденте в заведении со среднеазиатской тематикой заявило главное управление МВД по Воронежской области, уточнив, что сообщение о повреждении витринных стекол и о "хлопке" внутри помещения поступило в отделение полиции около 3.00 мск.
17:00
Уряд Франції вирішив передати Україні всі наявні запаси застарілої легкої бронетехніки та найсучасніші зенітні ракети.
16:49
Протягом березня 2024 року "Укрзалізниця" перевезела на 10% більше вантажів, ніж у лютому - 16 мільйонів тон.
11:59
У березні 2024 р. росіяни поновили комбіновані масовані повітряні удари після певної перерви. Лише за останні 10 днів березня було 5 таких ударів.
14:58
Два общепринятых мема (единицы информации - идеи, символа, ситуации или образа действия, передаваемые от человека к человеку), которые в сочетании спрособны уничтожить россию в качестве государства.
14:27
Постійні повітряні тривоги через загрози удару балістичними ракетами та обстріли дронами-камікадзе призвели до певного зниження обсягів перевалки вантажів з залізниці у портах Одеської області.
11:50
Спікер конгресу США Майк Джонсон заявив про нові деталі законопроекту про допомогу Україні, який він особисто блокує до розгляду Палатою представників вже кілька місяців.
11:46
Разведка Великобритании заявила, что россия уже "похоронила" Севастополь, а теперь пытается защитить свои объекты в порту Новороссийска от атак со стороны Украины.
11:44
До порту Південний під Одесою зайшло найбільше за весь час війни торгівельне судно.
10:28
Одеські рятувальники отримали 4 пожежні автоцистерни підвищеної прохідності марки Mercedes від благодійного фонду Говарда Баффета.
09:42
На одному з міжнародних форумів у Парижі "відзначилася" одеська "делегація", яка складалася з діючих місцевих депутатів від проросійської забороненої партії "опзж", радників міського голови Одеси та культурних діячів з неоднозначною репутацією. Вони фактично підтримали терористів, розгорнувши прапор Палестини поруч з прапорами України, Франції, Туреччини та інших держав.
08:55
Франция поставит Украине сотни бронетранспортеров и ракет для противовоздушной обороны, сообщил министр обороны Франции Себастьян Лекорню в интервью газете La Tribune, обнародованном вечером в субботу, 30 марта.
08:40
1 квітня в Одесі повністю відновлено обсяги руху міського електротранспорту.
08:38
Повідомляємо про головні події останньої доби на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 1 квітня 2024 р.