29 червня 2023

22:23
Знаете почему государство Израиль не вступает ни в какие военные союзы?
16:29
Дунайські порти Одеської області - Ізмаїл, Рені та Усть-Дунайськ у Адміністрації морських портів України планують зробити основними для морського експорту аграрної продукції через можливе припинення "зернового коридору".
15:21
29 червня Верховна Рада своїми рішеннями змінила назви цілого ряду населених пунктів.
12:10
Продовжуємо аналізувати поразку російського чорноморського флоту.
14:27
Норвезькі протикорабельні берегові ракетні комплекси NSM з далекобійністю до 185 км можуть бути надані або продані Україні напряму, або через Польщу.
13:24
Після втручання особисто президента військове командування звільнило з посади воєнкома Одеської області. Тепер він став фігурантом розслідування прокуратури, яка перевіряє факти можливого незаконного збагачення, ухилення від військової служби та перевищення службових повноважень Борисовим
11:45
Мы привыкли воспринимать это слово в самой его самой уничижительной форме - намеренного навязывания своей точки зрения совокупно с лицемерным подлаживанием под настроения наиболее примитивной части общества для достижения собственных целей.
11:48
В порту Ізмаїл будуть будувати нові термінали для збільшення потужностей з перевалки вантажів.
11:40
Напередодні до Києва завітали з візитом президенти Польщі та Литви для підготовки участі України у самміті НАТО у Вільнюсі.
10:31
Департамент освіти Одеської ОВА провів тендер на закупівлю шкільних автобусів.
08:54
ЗСУ за повідомленням Генштабу одночасно наступає широким фронтом на Бахмутському напрямку, а також на Бердянському і Мелітопольському напрямках.
08:51
Российские пропагандисты сегодня раздувают новую волну ненависти к Украине, связанную с нововведениями, которые анонсированы в Украине:
08:47
Інформуємо про головні події на фронті станом на ранок 29 травня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.