28 червня 2023

15:30
Завершується червень 2023 року, який пройшов під знаком контрнаступу ЗСУ, повільного і успішного. Під знаком техногенно-екологічної катастрофи після підриву росіянами 6 червня Каховської ГЕС. Я тут бачу план Залужного, а також абсолютно безглуздий заколот пригожина, що показав всю нікчемність та недолугість російського режиму та особисто російського диктатора путіна. Коротко про головне.
15:18
Всі автомобільні, залізничні і пішохідні мости в Україні перевірять, щоб визначити їх стан та безпечність для руху.
15:09
Середньовічну фортецю у Білгороді-Дністровському будуть реставрувати за технічної допомоги турецьких спеціалістів. Недавній тендер, в якому перемогла фірма без досвіду та без необхідного персоналу, скасували.
14:09
Біля узбережжя Одеси Чорне море вже відновлюється - солоність води повернулася до норми. Проте купатися у морі заборонено і небезпечно.
13:07
США надали Україні черговий пакет військової допомоги загальною вартістю до 500 мільйонів доларів.
11:44
Обласна влада в Одеській області знову почала просувати дві ідеї розвитку транспортної інфраструктури - будівництво залізниці від Ізмаїла до Рені та будівництво моста через Дунай.
11:14
За останній тиждень з морських портів Одеса і Чорноморськ вивезли на експорт 358,3 тисяч тон аграрної продукції, це на 18% менше ніж позаминулого тижня. За весь час "зерновим коридором" експортовано 32,4 млн. тон аграрних вантажів
10:51
Президент Литви Гітанас Науседа повідомив, що його країна придбала два зенітно-ракетних комплекси NASAMS для України.
13:53
Популярність 1win офіційного сайту зростає з кожним днем.
10:18
"В рамках летней кампании по возвращению незаконно оккупированных территорий Украина уже отвоевала примерно 300 квадратных километров. Это больше, чем Россия захватила за все зимнее наступление", - заявил в выступлении перед британским парламентом министр обороны Великобритании Бен Уоллес.
09:05
27 і 28 червня відбулися нові російські повітряні удари ракетами і дронами. Постраждали міста Краматорськ, Кременчук, Запоріжжя, Черкаська область. Одесу не обстрілювали.
08:48
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 28 червня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.