14 червня 2023

21:12
(чрезвычайно старая песня)
00:01
Одеські комунальники почали ліквідовувати наслідки російського ракетного обстрілу - розчищати завали та руйнування.
18:40
14 червня відзначається всесвітній день донора. В Одесі це відзначили фотовиставкою, яку організував проект "Донор.Одеса" -волонтерський проект і міська база донорів у вигляді однойменного телеграм-каналу.
18:47
15 червня в Одесі у зв'язку з нічною ракетною атакою росіян, що спричинила жертви серед населення, оголосили днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав міський голова Геннадій Труханов.
00:08
Чрезвычайно любопытное сообщение появилось на страничке в Facebook воюющего в составе ВСУ политолога Кирилла Сазонова - в Приморске Запорожской области Силами специальных операций убит двоюродный брат Рамзана Кадырова депутат государственной думы V, VI и VII созывов Адам Делимханов.
19:17
14 червнятв порту Рені став рекордний за тоннадем балкер-зерновоз дедвейтом у 24 тисячі тон, що є рекордним не лише для українських портіва й всього судноплавства на Дунаї.
18:58
Саме так вважають у Одеській обласній прокуратурі, яка вже веде саме у цьому контексті розслідування обстрілу Одеси в ніч на 14 червня.
14:27
(последствия ракетного удара по Одессе)
16:50
14 червня в Одесі тимчасово перекрили рух транспорту на однгму з кварталів проспету Шевченка.
07:55
Примерно так, словами Зиновия Высоковского можно описать телефонный разговор из "Альтфатера" Тараса Чорновила, бывшего руководителя штаба Виктора Януковича, трижды народного депутата от Народного руха, Партии Регионов, и Блока Юлии Тимошенко.
07:42
В ніч на 14 червня стався чи не наймасштабнішмй за наслідками повітряний ракетний удар по Одесі.
07:40
Інформуємо про головні події в Одесі та на фронті станом на ранок 14 червня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.