6 червня 2023

06:46
СБУ затримала в Одесі інтернет-провокатора, який продавав фейкові "посвідчення" журналістів і закликав до зриву мобілізації.
15:07
Вже відомі безпосередні виконавці підриву Каховської ГЕС вночі 6 червня.
22:52
«Россияне, сограждане, братья и сестры. Сегодня в 4 утра украинские войска вооруженные блоком НАТО с согласия и при поддержке Вашингтона вторглись на территорию Курской, Белгородской и Брянской областей. Наши пограничники и вооруженные силы дают достойный отпор превосходящим силам агрессора. ...
11:04
Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом підриву дамби Каховської ГЕС.
10:48
Призначено евакуаційний пасажирський поїзд з Херсону.
10:21
Аналіз повідомлень у самих росіян вказує на те, що підрив і знищення Каховської ГЕС з усіма наслідками у вигляді техногенної та екологічної катастрофи було заздалегідь спланованим окупантами заходом.
09:21
В ніч на 6 червня російські окупанти підірвали Каховську ГЕС Вона не підлягає відновленню. Вже почалося затоплення частини Херсонщини, йде евакуація людей.
22:07
Протягом травня 2023 року інтенсивність судноплавства з портів Одеса і Чорноморськ за "зерновим коридором" скоротилася у два рази, а порт Південний взагалі заблокований.
06:40
Інформуємо про головні події на фронтах та щодо повітряних ударів на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ станом на ранок 6 червня.
07:26
В ніч на 6 червня під час повітряної тривоги в Одесі росіяни атакували авіаційними крилатими ракетами Київ ППО відпрацювала на 100%.