13 квітня 2023

19:54
Рівно рік тому, 13 квітня 2022 року, ВМС України вдалим ракетним ударом знищили флагман російського чорноморського флоту - ракетний крейсер "Москва" і тим самим остаточно відвели загрозу висадки ворожого десанту в Одеській області. Також це було перше за 40 років знищення великого бойового корабля.
16:37
США не видали візи для російської делегації та журналістів, необхідні для візиту на заходи ООН, і не погодили прибуття спецборту голови МЗС росії сергія лаврова
16:11
До сьогодні Україна не могла отримати від Польщі всі наявні у неї винищувачі МіГ-29.
14:59
ВАКС обрав запобіжних заходів для затриманої нещодавно за хабарництво судді Людмили Салтан
14:15
Помощник (в данном случае - подельник) разыскиваемого международным уголовным судом военного преступника путина по фамилии Мединский публично онанировал, простите, официально анонсировал включение в учебник истории Мордора раздела "СВОлочи", как застенчиво называют пропагандисты участников "специальной военной операции", а попросту фашистов, напавших на соседнюю страну.
10:24
Зрадник, який зливав росіянам інформацію про "прильоти" та розташування військових підрозділів в Одесі, на основі чого росіяни обстрілювали Одесу дронами-камікадзе.
10:38
В інтерв'ю "Голосу Америки" колишній командувач силами НАТО у Європі генерал Бен Ходжес, який належить до крила "яструбів" вважає за доцільне надати Україні можливости для знищення всіх російських сил в Криму, включаючи чорноморський флот.
08:56
Інформуємо про головні події в Одесі та на фронтах за останню добу станом на ранок 13 квітня за офіційними даними Одеської ОВА та Генштабу ЗСУ.