19 квітня 2023

19:47
Міноборони України 19 квітня підтвердило отримання зенітно-ракетних комплексів Patriot від трьох держав.
16:52
Німеччина надала Україні другий ЗРК IRIS-T, також аналогічні комплекси через Німеччину надає Швеція.
19:41
Відповідальна гра є важливим фактором як для ліцензійних установ, так і для гравців в Україні. Оскільки все більше і більше казино, букмекерських контор та сайтів онлайн-ігор відкривають свої двері в країні.
16:19
Ассоциация Gallup International провела ежегодное исследование финансовой расстерянности в различных странах мира. Главный вопрос был сформулирован следующим образом.
16:16
З морських портів на півночі Іспанії вже відправляють обіцяну раніше бронетехніку - танки та БМП.
15:15
Сьогодніщня нічна атака дронами-камікадзе по Одесі мала за мету виявлення та нейтралізацію системи ППО - так вважають у оперативному командуванні "Південь".
14:28
З 28 запланованих до передачі танків Challenger 2 Україна вже отримала з Великобританії 14. Це склад одного танкового ескадрону британської армії, що відповідає складу танкової роти у ЗСУ.
12:52
Приморский суд Одессы 18 апреля заочно огласил приговор бывшему заместителю руководителя областной милиции Дмитрию Фучеджи, который фигурировал в деле о событиях 2 мая.
12:50
Заблокована через бюрократичний саботаж росії судноплавство "зерновим коридором" з портів Одеської області відновлюється після перемовин віце-прем'єра з питань інфраструктури Олександра Кубракова з міністром оборони Туреччини Хулусі Акаром.
12:08
В Одесі мерія цікавиться думкою громадян про перейменування ряду вулиць та паркових алей.
11:42
Президент Південної Кореї фактично заявив про перехід від опосередкованої та гуманітарної допомоги Україні до прямої військової підтримки нашої держави.
12:33
Ще років 10 тому мало хто чув про наявність цифрової валюти, а про можливість її широкого використання надалі ніхто й не здогадувався.
10:48
Перший ЗРК Patriot вже на території України, його надала Німеччина.
10:22
9 мая головы дедов на палках по улицам россии носить не будут. Организаторы "Бессмертного полка". в этом году отказались от его проведения в российских городах, сообщает во вторник, 18 апреля, "Интерфакс"
08:50
В ніч на 19 квітня росіяни завдали повітряного удару по Одесі дронами-камікадзе іранського виробництва.
10:08
Інформуємо про головні події в Одесі та на фронті за останню добу станом на ранок 19 квітня - за офіційними даними Одеської ОВА, оперативного командування "Південь" та Генштабу ЗСУ.