Оперативна ситуація: як росіяни обстріляли себе у Севастополі та бавовна на Херсонщині (ВІДЕО)

Понедельник, 29 августа 2022, 13:03
У сьогоднішньому огляді оперативної ситуації ми розбираємось, як росіяни замість Одеської області обстріляли околиці Севастополя, що там з Шойгу та багато бавовни у Херсонській області.
Оперативна ситуація: як росіяни обстріляли себе у Севастополі та бавовна на Херсонщині (ВІДЕО)

Станом на ранок 29 серпня у Одеській області спокійно, хоча декілька разів оголошували повітряну тривогу. 

Дуже цікаво, що вчора увечері. під час повітряної тривоги між половиною сьомої та сьомої вечора, росіяни таки випустили по Одеській області одну чи дві ракети "Онікс", точка старту яких зазвичай десь у районі мису Тарханкут на північному заході Криму. Старт "Онікса" був помічений місцевими мешканцями. А вже буквально за кілька хвилин була бавовна на південних околицях Севастополя, біля мису Фіолент. Ось фото цієї бавовни. Це свідчить про те, що ракета полетіла не на північний захід - по напрямку від Тарханкуту до Одеси, а рівно навпаки - прямо на Севастополь. Оскільки ж мова йде про мис Фіолент - то це як раз операційна зона чорноморського флоту росії..

Так, надводні кораблі чорноморського флоту росії зараз діють біля мису Фіолент - неподалік від південного берегу Криму від Форосу до мису Херсонес. Фактично це узбережжя, яке відноситься до території міста Севастополь. Сьогодні там чатують на чергуванні два надводні кораблі та один підводний човен з ракетами "Калібр", ще один підводний човен, що вчора був у морі - повернувся до Севастополя.

Тепер повернемося до інших подій, вже по сухопутній лінії зіткнення, яка проходить всією південною та південно-східною Україною від Харкова до Херсону. Тут без суттєвих змін, як у Еріха-Марії Ремарка.

Але росіяни жаліються, що у Херсонській області їм насипають з HIMARS у дуже великій кількості. Не лише по інфраструктурних і логістичних об'єктах та базах забезпечення, а й по звичайних позиціях. 

Одночасно звірятко-бавовнятко дуже гарно побавилося у Херсонській області. У самому Херсоні, на Винзаводі. де у росіян була велика база з зосередженням особового складу та різних запасів. На мосту через Дніпро по Каховській ГЕС. У самій Новій Каховці. А також у Олешках. Також було ліквідовано зрадника України, народного депутата Олексія Ковальова, який перейшов на сторону росіян.

Все це - наслідки успішного та стабільного постачання всього необхідного для України по ленд-лізу. 

А на росії все йде по плану. Саме тому, за повідомленням британської розвідки, вже досить давно міністр так званої оборони росії шойгу хоч і зберігає посаду, але фактично усунутий від керівництва тим, що росіяни називають "специальная операция", а ми кажемо так як є - Велика Вітчизняна війна українського народу проти російських загарбників. Стратег із шойгу виявився так собі. Краще б він в тайгу з шаманами пішов. Командування високого рівня від командирів батальонних тактичних груп і вище зараз підпорядковане безпосередньо путіну, а хто він такий - ми всі чудово знаємо, звичайне безталанне та плюгаве хуйло.

comments powered by HyperComments