Флот

13:03
Судячи з опублікованих фото та відео дій російського флоту у період з 31 липня по 4 серпня, один з російських військових кораблів міг бути пошкодженим або знищеним.
11:43
Як відновлюється судноплавство з порту Одеси станом на 3 серпня та що відбувається зараз у Чорному морі з російським флотом.
17:47
Ви чули що це? Це не просто гудок океанського судна. Це - сигнал, що морську блокаду з Одеси таки знято!
11:21
Зібрали в один матеріал всі опубліковані кадри того, як наприкінці липня Туреччина ввела у Чорне море свої бойові кораблі, які можуть бути задіяні для безпеки судноплавства з портів Одеської області.
16:56
Оперативне командування "Південь" попередило про загрозу ракетного удару по Одесі та іншим містам України.
11:44
У Чорному морі продовжує залишатися російське оперативне з'єднання, яке загрожує ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
21:21
Російські загарбники планують продемонструвати на параді у Новоросійську один чи кілька захоплених українських бойових одиниць.
20:40
У останню неділю липня росія відзначає день свого флоту. У 2022 році це припадає на 31 липня. У зв'язку з цим у Севастополі та Новоросійську росіяни готуються провести свої морські паради, востаннє. А ми поки що з Одеси стежимо за цією підготовкою та аналізуємо дислокацію російського вмф у Чорному морі.
15:58
Судячи з опублікованих фото, чорноморський флот росії остаточно втратив ще один десантно-штурмовий катер типу "Раптор".
14:27
Оперативні дані з різних офіційних джерел про дислокацію чорноморського флоту росії станом на 25 липня.
14:04
За оперативними даними 22 липня у Чорному морі продовжує перебувати оперативне з'єднання російського флоту, яке загрожує ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
15:05
Інформуємо про дислокацію чорноморського флоту росії станом на 20-21 липня.
14:14
Демонструємо оперативні фото та відео російських кораблів у Севастополі та біля нього за 17-18 липня.
13:59
Після ракетного удару по Вінниці з моря росія відвела до Севастополя свої підводні човни, надводні кораблі продовжують загрожувати ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
14:01
Флот росії продовжує операції у Чорному морі проти України - під загрозою ракетних обстрілів залишаються Одеса та інші міста України.
13:55
Чорноморський флот росії продовжує загрожувати Одесі та іншим містам України ракетними обстрілами.
16:08
Есть официальное подтверждение успешного ракетного удара ВСУ по русскому ракетному фрегату "Адмирал Эссен".
11:33
11 липня росіяни знову скоротили склад свого корабельного оперативного з'єднання у Чорному морі.
13:23
Станом на 9 липня росіяни через погодні умови скоротили склад свого з'єднання чорноморського флоту у морі, яке загрожує обстрілами Одесі та іншим містам України. Також публікуємо цікаві свіжі фото російських кораблів у Севастпополі.
10:35
Флот росії продовжує залишатися у Чорному морі та загрожувати ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
13:45
У російського флоту вже все дуже погано з ракетами "Калібр". Іх фрегати та інші надводні кораблі вже стріляють по містам України ракетами, які були вироблені спеціально для підводних човнів.
12:22
7 липня росіяни в черговий раз обстріляли ракетами "летючого голландця" - кинутий у морі без екіпажу танкер "Millennial Spirit"
10:54
Минулої ночі та сьогодні вранці росіяни знову намагалися атакувати ракетами острів Зміїний Одеської області. А прикордонники показали, як висадилися на острів та підняли там прапор України.
16:20
По состоянию на 5 июля состав корабельного соединения русского флота в Черном море снова вырос.
14:30
Военная операция по восстановлению власти Украины на острове Змеиный Одесской области завершилась окончательно - подъемом над островом государственного флага.