ФЛОТ

17:17
1 листопада у Чорному морі вперше за кілька місяців не зафіксованого жодного ракетного корабля російського флоту, який міг би загрожувати Одесі ракетним обстрілом.
16:30
Вже можна побачити, як виглядає російський фрегат "Адмирал Макаров" після завданих йому пошкоджень під час удару безпілотниками по Севастополю 29 жовтня.
15:47
Задля безпеки судноплавства у напрямку портів Одеса, Чорноморськ і Південний Туреччина, США та деякі держави Європи готові задіяти військову силу і вже збільшують свою військово-морську присутність у Чорному та Середземному морях.
09:43
В ефірі телеканалу "Перший Міський. Одеса" підвели підсумки удару по флоту росії у Севастополі та проаналізували наслідки цього, в тому числі для Одеси.
17:07
Для Одеси та інших міст України зберігається загроза ракетних обстрілів з російських військових кораблів навіть після пошкодження фрегата "Адмирал Макаров".
14:03
Давайте проаналізуємо як саме і чим було завдано удару по російській головній базі чорноморського флоту - Севастополю та які кораблі було уражено.
13:31
29 жовтня російський флот дещо зменшив свої ударні сили, які загрожують Одесі ракетними обстрілами.
15:34
Станом на 28 жовтня росіяни збільшили кількість ракетних кораблів у складі загрожуючого Одесі обстрілами оперативного з'єднання.
11:11
Чорноморський флот росії розпочав підготовку до повного відступу з Севастополя та Криму взагалі. Лише у якості невеликої передової бази залишать Балаклаву.
16:36
24 жовтня у складі оперативного з'єднання чорноморського флоту росії перебуває два ракетні кораблі, які загрожують обстрілом Одесі та іншим містам України.
21:26
Протягом дня 22 жовтня російський флот завдав ракетного удару по Одеській області та збільшив число ракетних кораблів у Чорному морі.
17:51
Інформуємо про дії російського флоту в Чорному морі та як вони можуть загрожувати Одесі ракетними обстрілами.
20:39
19 жовтня російський флот у Чорному морі продовжує загрожувати ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
16:48
У Чорному морі тимчасово скоротилося число ракетних кораблів російського флоту, які загрожували обстрілами Одесі.
13:51
Ще з вересня російський флот у Севастополі "закритий" українськими катерами-дронами, кожен вихід росіян в море перетворюється на складну операцію. У морі ж росіянам загрожують українські протикорабельні ракети "Нептун" і "Гарпун".
19:53
8 та 9 жовтня росіяни організували патрулювання Керченської протоки поблизу палаючого та пошкодженого після вибухів Керченського (Кримського) мосту.
17:47
Продовжуємо систематично висвітлювати дії російського чорноморського флоту, який дещо змінив свої сили у морі протягом останніх двох діб. Станом на 9 жовтня Одесі та іншим містам України загрожують ракетними обстрілами 4 російські кораблі.
15:52
Вдень 7 жовтня росія відвела один з своїх ракетних кораблів у базу.
09:14
Перший ракетний корвет ВМС України "Гетьман Іван Мазепа" вже пришвартований у одного з причалів верфі RMK в Стамбулі.
20:01
Чорноморський флот росії продовжує загрожувати ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
16:29
Флот росії продовжує операції у Чорному морі та дещо збільшив склад свого оперативного з'єднання.
12:01
Станом на ранок 3 жовтня у Чорному морі вперше за кілька днів з'явилися російські підводні човни.
09:39
У нас дуже гарні новини про ВМС України з Туреччини, про новий флагман українського флоту.
13:50
Сьогодні загальний склад російського оперативного з'єднання у Чорному морі скоротився, але Одесі все ж загрожує три ракетні кораблі росії.
14:04
Продовжуємо щоденне відстеження діяльності чорноморського флоту росії, можливість ракетного удару з моря по Одесі станом на 27 вересня.