Одеські депутати і екс-посадовці підтримали палестинських терористів

Понедельник, 1 апреля 2024, 10:21
На одному з міжнародних форумів у Парижі "відзначилася" одеська "делегація", яка складалася з діючих місцевих депутатів від проросійської забороненої партії "опзж", радників міського голови Одеси та культурних діячів з неоднозначною репутацією. Вони фактично підтримали терористів, розгорнувши прапор Палестини поруч з прапорами України, Франції, Туреччини та інших держав.
Одеські депутати і екс-посадовці підтримали палестинських терористів

Нещодавно у столиці Франції відбувся "EuroWoman 2024 Global Leadership Forum", на якому. була присутня неофіційна делегація від Одеси. Під час спільного фото учасників цього заходу один з присутніх, який представляв там Одесу, розгорнув там прапор Палестини - квазідержави, частина території якої займається тероризмом та з жовтня 2023 р., здійснивши напад на Ізраїль, веде терор проти всього світу.

У її складі - депутатки, обрані у Одеську обласну та міську раду, відповідно, від забороненої проросійської партії "опзж" Таміла Афанасьєва та Лілія Леонідова, діюча радниця міського голови Одеси Тетяна Маркова (яка раніше очолювала міське управління культури та туризму, але була звільнена з посади через неповернення з еміграції восени 2022 р. - і після цього була, все ж, призначена позаштатною радницею мера Труханова). 

Безпосередньо прапор Палестини розгорнув Георгій Делієв - керівник театру і творчого колективу "Маски", який особисто не показав підтримки України у її визвольній війні проти російської агресії.При цьому сам колектив "Маски" займає активну проукраїнську позицію. 

Таким чином, сам Делієв і учасники форуму висловили солідарність або навіть прямо підтримали дії палестинських терористів, які здійснили вторгнення на територію Ізраїлю, вбили понад 1200 людей та взяли у заручники ще понад 230 людей.

comments powered by HyperComments