В Одесі оголосили жалобу за загиблими під час російського ракетного обстрілу

Среда, 14 июня 2023, 16:26
15 червня в Одесі у зв'язку з нічною ракетною атакою росіян, що спричинила жертви серед населення, оголосили днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав міський голова Геннадій Труханов.
В Одесі оголосили жалобу за загиблими під час російського ракетного обстрілу

«З метою вшанування пам’яті загиблих в умовах повномасштабної військової агресії російської федерації проти України, у зв’язку із трагедією, яка сталася в ніч з 13 на 14 червня 2023 року внаслідок ворожої атаки на місто Одесу та призвела до загибелі людей, 15 червня 2023 року оголошено днем жалоби у місті Одесі», - йдеться у документі.

Цього дня на будівлях виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій Одеської міської ради буде приспущено державний прапор України та прапор м. Одеси з жалобними стрічками. Підприємствам, установам, організаціям міста незалежно від форми власності рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.

У ніч на 14 червня росіяни спрямували чотири «Калібри» з підводного човна по цивільній інфраструктурі Одеси. Пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування та магазини. Загинули 3 людини, 13 дістали поранення.

comments powered by HyperComments