13 декабря 2022

10:36
CNN опубликовала под грифом Exclusive любопытный материал, который с удовольствием довоэу до своих читателей.
14:35
Північну частину Одеської області вночі та вранці 13 грудня трохи засипало снігом - тому вперше за цю зиму дорожні служби взялися за розчистку доріг від снігу.
14:31
Несколько независимых точек зрения по этому вопросу...
15:53
Одне з онлайн-видань оприлюднило нові подробиці знищення флагману російського флоту крейсера "Москва", який до цього приймав участь в операціях по окупації острова Зміїний та підтримував демонстраційні дії інших кораблів проти Одеси.
14:25
Військова промисловість росії майже позбавлена можливості виробляти нові ракети.
14:21
У окупованому росіянами Криму риють окопи на пляжах - тому що російські окупанти всерйоз бояться морського десанту від ВМС України. Також аналізуємо ситуацію у Чорному морі на 13 грудня.
12:58
13 декабря, во вторник, в российском Санкт-Петербурге вспыхнул пожар на заводе "Звезда", где выпускают высокооборотные дизельные двигатели и агрегаты для военно-морского флота террористической россии.
12:57
В Одесі судять зрадника, який співпрацював з російською ПВК "Вагнер" та "здавав" ворогу військові позиції.
11:17
Сьогодні, 13 грудня, у нашому огляді головних подій - енергетична ситуація в Одесі, розповідаємо про події на Чорному морі, в тому числі як весь російський флот злякався одного українського десантного корабля, що відбувається по лінії зіткнення та у сфері допомоги Україні. Йде 293-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
11:13
(дайджест свежих новостей)
10:54
Продовжується судноплавство "зерновим коридором" з портів Одеської області - в море вийшли ще 8 суден.
11:06
У селі Суворове неподалік від Ізмаїлу розглядають 4 варіанти перейменування населеного пункту під час онлайн-голосування.
09:46
Але, незважаючи на відновлення подачі електроенергії, все одно зберігається її дефіцит та діють екстрені відключення.
09:43
Повідомляємо про основні події на фронті за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ на ранок 13 грудня.