28 декабря 2022

20:25
В нашому огляді - головні події в Одесі на морі та на фронті 28 грудня, у 308-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
17:36
Салютів та фейєрверків у новорічну ніч в Одесі та Одеській області не буде - продовжує діяти категорична заборона на їх використання під час війни.
13:02
Онлайн-казино Вулкан Вегас тривалий час посідає провідні позиції на українському ринку азартних розваг. У цьому немає нічого дивного, адже цей майданчик не тільки має ряд відмінних характеристик, переваг, але й має бездоганну репутацію серед азартних людей. Ознайомимося ж детальніше з цим ресурсом та виявимо його основні особливості, які залучають не перший рік українських гемблерів.
17:44
На період новорічних свят залізничники додають вагони на найпопулярніших напрямках та готують вокзали і резервні тепловози до можливої роботи у екстремальних випадках.
17:53
Національна поліція України повідомила про затримання цілої низки відомих одеських бізнесменів, частина з яких також представлена у місцевому самоврядування деяких громад Одеської області.
15:06
Протягом 27-28 грудня з морських портів Одеської області вийшли в море 11 торгівельних суден.
21:33
Вранці 28 грудня в Одесі почали демонтаж новодєльних пам'ятників російському імперському минулому - імператриці Катерині ІІ та її полководцю Олександру Суворову.
14:36
Лідера проросійської парламентської партії у Болгарії «Відродження» Костадіна Костадінова в черговий раз впіймали на поширенні фейків. Зокрема, бессарабські болгари надали докази, які спростовують його звинувачення в забороні вивчення болгарської мови в школах національних меншин України.
11:02
Цена на газ на хабе TTF в Нидерландах, крупнейшем в Европе, в ходе торгов во вторник, 27 декабря опускалась ниже 77 евро за мегаватт-час (820 евро за тысячу кубометров). Этой самый низкий показатель с момента нападения рф на Украину.
11:00
29 грудня частина Суворовського району Одеси та околиці міста залишаться без водопостачання.
10:53
Показуємо, як виглядає центр Одеси на світанку.
10:39
Спрашивается, если хоть что-то святое у насильников Бучи, убийц Мариуполя и похитителей унитазов во всей Украине? Вы удивитесь, но подобный объект вожделения имеется даже у них - водка.
10:10
28 грудня російський флот не загрожує Одесі та іншим містам України обстрілами.
09:50
Стабілізаційні відключення електроенергії в Одесі та Одеській області продовжуються за графіком.
08:42
Повідомляємо про головні події на фронті на основі офіційної інформації Генштабу ЗСУ на ранок 28 грудня.