5 декабря 2022

22:16
Підводимо підсумки російського ракетного удару, який знеструмив майже всю Одеську область.
18:12
Одеська залізниця продовжує відправляти за графіком значну частину приміських електричок.
18:00
Вночі 5 грудня на двох російських авіабазах, де знаходяться стратегічні бомбардувальники, пролунали вибухи - "бавовна".
12:48
Одеса залишається без обстрілів, українців продовжують лякати можливістю чергових російських ударів, які вже почалися. На росії сталася чудова бавовна на авіабазах. Про це, а також про інші головні події 5 грудня, 285-го дня Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників - у нашому огляді.
14:14
Поліція затримала в Одесі російську пропагадистку. що закликала росію бомбити України у своїх відеоблогах. Її тепер чекає суд.
09:43
Турецкий беспилотный истребитель Kızılelma, оснащенный двигателем украинского производства, впервые оторвался от земли. Об этом сообщил технический директор компании-производителя Baykar Сельчук Байрактар.
09:41
За словами голови Держдепу Ентоні Блінкена, уряд та адміністрація президента США працюють над законопроектом про визнання росії державою-терористом.
08:42
З 10 грудня почне знову ходити пасажирський потяг Дніпро - Львів через Київ, Житомир, Ковель.
08:42
З 10 грудня почне знову ходити пасажирський потяг Дніпро - Львів через Київ, Житомир, Ковель.
08:39
Российские оккупанты массово сносят многоэтажные дома в оккупированном Мариуполе Донецкой области. Об этом свидетельствуют спутниковые снимки, опубликованные компанией Maxar Technologies в Twitter 2 декабря.
08:54
5 грудня в Одесі трамваї та тролейбуси працюють за графіком вихідного дня.
08:29
З 5 грудня компанія "ДТЕК Одеські електромережі" обіцяє повернутися від екстрених відключень до стабілізаційних відключень електроенергії за певним графіком.
08:24
Інформуємо про основні події на фронтах станом на ранок 5 грудня за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.