26 декабря 2022

18:14
Сьогодні мав би відбутися черговий масований ракетний удар росіян по Україні - але не відбувся. Що ж трапилося? Що відбувається в Одесі, яка ситуація у Чорному морі та по лінії зіткнення? Йде 306-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
21:18
Украина призвала государства - члены ООН возобновить применение Устава ООН в вопросе легитимности пребывания Российской Федерации в ООН, лишить рф статуса постоянного члена Совбеза ООН и исключить ее из ООН в целом.
18:04
За минулі дні з портів Одеської області вийшли 10 суден з 418 тис. тонн агропродукції в рамках "зернового коридору".
17:36
Було Суворове - стане Бесарабське.
17:54
Сьогодні поговоримо про кращі українські казино, які встигли отримати ліцензію від Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.
12:09
Российский вице-премьер Новак снова "плюнул в небо", заявив о величайшей "победе" российского СПГ в Европе.
10:02
МФО ССлоан розпочала свою роботу у 2016 році. Оформити мікропозику можна на сайті компанії ccloan.ua. За час роботи CCLoan зарекомендувала себе надійним партнером. Сайт ССЛоан щомісяця відвідує близько 150 000 клієнтів. Сайт займає 27 місце у категорії «Бізнес-Банківське кредитування» в Україні. Адміністрація МФО проводить різноманітні акції з метою залучення нових клієнтів та заохочення постійних позичальників. Однією з таких акцій є роздача промокодів.
11:53
Хоча офіційного рішення Одеської обласної військової адміністрації ще немає, але на загальноукраїнському рівні вже є рішення про те, що у новорічну ніч комендантську годину скасовувати не будуть.
11:59
Придбаний Україною науково-дослідницький криголам "Ноосфера" (раніше "Джеймс Кларк Росс"), приписаний до порту Одеса, відправився у другу антарктичну експедицію - з південноафриканського Кейптауну.
11:32
У росії закінчуються ракети, їх вистачить на 2-3 масованих обстріли. Також командування ЗСУ прокоментувало вибухи на російській авіабазі в Енгельсі.
11:11
В ночь на 26 декабря на стратегическом аэродроме Энгельс-2 Саратовской области россии, откуда поднимались стратегические бомбардировщики, чтобы пускать крылаьые ракеты по инфраструктуре Украины, снова былы слышны мощные взрывы.
10:21
На початку нового тижня в Одесі та Одеській області зберігаються стабілізаційні відключення електроенергії, хоча і за графіком.
09:53
Через спричинену російськими обстрілами перерву у роботі електротранспорту в Одесі вирішили продовжити термін дії проїзних квитків на грудень.
09:41
(одолжены у издания "Гордон")
09:35
Повідомляємо про основні події, які відбуваються на фронтах станом на ранок 26 грудня по офіційній інформації Генштабу ЗСУ.