Война

09:43
Повідомляємо про головні події на фронті на ранок 20 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
16:20
ВСУ могут войти в аннексированный Россией Крым к концу декабря, а сама война России против Украины может завершиться весной 2023 года
12:00
В июле Der Spiegel сообщал, что у ВСУ возникли проблемы с немецкими самоходными артиллерийскими установками Panzerhaubitze 2000. После применения в бою некоторые из них показывали сообщения об ошибках. В бундесвере тогда предположили, что проблемы связаны с высоким темпом ведения огня при использовании гаубиц украинскими вооруженными силами.
09:46
Інформуємо про головні події на фронті по офіційній інформації Генштабу ЗСУ станом на ранок 19 листопада.
16:47
За словами міністра оборони України Олексія Резнікова, українська армія вже має перевагу в силах на фронті.
13:13
Головні події 18 листопада - енергетичний блекаут в Одесі, та і по всій Україні також, міжнародне покарання росії за все ще з 2014 року, та дещо цікаве від Ізраїлю. Це 268-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
11:38
Влада Ізраїлю дозволила країнам-членам НАТО постачати Україні озброєння, яке містить ізраїльські компоненти, а також профінансувала закупівлю "стратегічних матеріалів" для України.
08:55
Інформуємо про головні події на фронті станом на ранок 18 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
17:05
Після визволення Херсону лінія фронту не змінюється вже кілька днів - але є на що звернути увагу.
12:56
Більшість з випущених вранці 17 листопада по Одеській області російських ракет було збито, але є і ураження одного з об'єктів логістики.
12:05
17 листопада росіяни знову завдали масштабних повітряних ударів, в тому числі і по Одеській області. Це зараз головна подія 267-го дня Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
09:12
Інформуємо про головні події в Одеській області і на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ та Одеської військової адміністрації.
13:03
(разные мнения)
11:21
Аналізуємо, що відомо про російський удар по території Польщі - на основі офіційних даних самої Польщі та НАТО, а також трохи розбираємось, що там брешуть з цього приводу російські пропагандисти.
08:46
Інформуємо про головні події на фронті по офіційній інформації Генштабу ЗСУ станом на ранок 16 листопада.
22:25
В оперативному командуванні "Південь" розповіли, як 15 листопада знищували російські ракети та безпілотники над Одеською та Миколаївською областями.
22:00
Полдня без света и, естественно, Интернета. Как только появилось электричество сразу бросился на новостные каналы.
21:12
15 листопада одна чи дві російські ракети влучили по території Польщі, де загинуло двоє людей.
19:29
Більшу частину випущених сьогодні по Україні російських ракет збили - три чверті або навіть більше від загальної кількості випущених ракет. Одеська область не постраждала.
18:38
15 листопада через масований російський ракетний удар майже всі міста України стикнулися з аварійними відключеннями електроенергії - Одеса в тому числі. Та у всьому іншому все погано саме у росіян скрізь. Таким є 265-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. ї
17:07
Завдані росіянами масовані ракетні удари протягом дня 15 листопада призвели до масштабних відключень електроенергії по всій Україні.
14:50
122-га бригада територіальної оборони, сформована в Одеській області, за результатом громадського обговорення, отримає назву на честь Всеволода Змієнка.
12:45
США протягом наступних двох тижнів планують оголосити ще один пакет військової допомоги для України, приблизно таких же розмірів, як останні виділені - тобто, приблизно на 400 мільйонів доларів.
10:48
Визволення Херсону ставить перед ЗСУ нові цілі та нові виклики. Що буде відбуватися на фронті - куди спрямує черговий наступ армія України? Аналіз в студії одеського телеканалу "Перший міський".
08:43
Повідомляємо про головні події на фронті на ранок 15 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.