Война

08:50
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 10 листопада по офіційній інформації Генштабу ЗСУ.
20:42
Начну со старого одесского анекдота.
19:50
Головна подія сьогоднішнього дня 9 листопада - це відступ росіян з Херсону. Також слід відзначити чергову спробу росіян випустити ракети по Одеській області, відступ у бази чорноморського флоту росії, а також фактичну підготовку росії до безумовної капітуляції. Так завершується 259-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
17:01
Херсонский коллаборант, так называемый "замглавы" оккупационной "администрации" Херсонской области Кирилл Стремоусов погиб в ДТП.
16:14
Дуже коротко поговоримо про дуже оперативне визволення Херсону дуже скоро.
14:34
Станом на 9 листопада у Чорному морі вже більше доби немає жодного ракетного корабля російського флоту, який становив би загрозу для Одеси.
11:56
За офіційною інформацією Міноборони США, росія під час своєї агресії втратила в Україні до половини всіх своїх танків та задіяла понад 80% своїх сухопутних військ.
09:55
8 листопада під час однієї з повітряних тривог росіяни атакували Одеську область однією ракетою.
08:50
Інформуємо про основні події на фронтах станом на ранок 9 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
18:08
Ми продовжуємо досліджувати діяльність російського флоту та можливість його загрози з Чорного та Середземного морів для Одеси та інших міст України.
17:17
Министр обороны Украины Алексей Резников протроллил безумные заявления кремля о комарах-убийцах лаптеногих приматов, выращенных "в украинских биолабораториях американцами".
14:20
Через штормову погоду за останні дні на узбережжя Одеської області двічі викидало морські міни.
08:48
Інформуємо про основні події на фронтах станом на ранок 8 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
15:04
На озброєння України надійшли американські ЗРК NASAMS норвезької розробки та іспанські Aspide з італійськими ракетами.
10:01
На основі динаміки змін лінії фронту можна зробити висновок про звільнення половини окупованої української території.
08:48
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 7 листопада по офіційній інформації Генштабу ЗСУ.
13:41
6 листопада у Чорному морі немає жодного російського ракетного корабля - всі вони стоять у базах або пошкоджені, або не можуть діяти в штормову погоду.
09:31
Повідомляємо про основні події на фронтах за останню добу станом на ранок 6 листопада за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ. Г
15:58
Министр иностранных дел Ирана Хоссейн Амир-Абдуллахиан признал поставку России беспилотных летательных аппаратов. Об этом 5 ноября сообщает AP.
09:17
Інформуємо про основні події на фронтах за офіціальною інформацією Генштабу ЗСУ станом на ранок 5 листопада.
18:56
Головні події останніх двох днів в Одесі, в Україні, на фронті та у Чорному морі в нашому огляді - за 4 листопада, 254-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
15:15
Новий пакет військової допомоги на 400 мільонів доларів, який фінансує постачання Україні партії танків, бронетехніки та спорядження.
10:51
Інспекція армії США в Україні виявила, що вся передана західна зброя використовується за призначенням - знищує належним чином російських агресорів та ніяк не розкрадається чи перепродається.
08:50
Повідомляємо про основні події на фронтах за офіціальною інформацією Генштабу ЗСУ станом на ранок 4 листопада.
18:20
Показуємо щось дуже цікаве - як стоять пошкоджені фрегати "Адмирал Макаров" та "Адмирал Эссен" у Севастополі на ремонті та, як звичайно, аналізуємо дії російського флоту та його можливість загрожувати Одесі.