Война

14:07
Оперативне командування "Південь" повідомило про знищення ще трьох російьських безпілотників.
13:33
Российская армия стала крупнейшим "поставщиком" тяжелого вооружения для Украины, утверждает американская газета The Wall Street Journal, ссылаясь на сведения украинских военных и полученные из открытых источников данные аналитиков компании Oryx.
12:02
ЗСУ продовжують наступальні дії у Херсонській області.
11:16
Під час повітряних тривог в ніч з 5 на 6 жовтня в небі над Одеською та Миколаївською областями ППО збила відразу 9 російських дронів-камікадзе-іранського виробництва.
09:14
Перший ракетний корвет ВМС України "Гетьман Іван Мазепа" вже пришвартований у одного з причалів верфі RMK в Стамбулі.
08:40
Висвітлюємо хід бойвових дій на ранок 6 жовтня за офіційними даними Генштаб ЗСУ.
20:01
Чорноморський флот росії продовжує загрожувати ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
18:58
Підсумки дня 5 жовтня за оперативною інформацією Генштабу ЗСУ. Офіційно підтверджується продовження наступу армії України у Херсонській області
17:52
США надають Україні черговий пакет військової допомоги, який включає в себе ракетні установки HIMARS та артилерію.
14:04
Вночі 5 жовтня росіяни здійснили досить масовану атаку українських міст безпілотниками іранського виробництва. Під ударом опинилися Одеса та Біла Церква - але з різними результатами.
13:23
Украина может атаковать «большую часть целей на поле боя», включая Крым, с помощью имеющихся у нее систем залпового огня (РСЗО) HIMARS, заявила на брифинге представитель Пентагона Лора Купер.
12:45
Що відбувається в Одесі, про атаки дронів на Одесу та Білу Церкву, як армія України наступає на півдні та інших напрямках, ситуація у Чорному морі та зовнішньополітичне становище. Головні події 5 жовтня, вже 224-го дня Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
08:50
Інформуємо про воєнні дії на фронтах та в Одесі на основі офіційної інформації Генштабу ЗСУ.
19:09
Оперативна інформація на вечір 4 жовтня від Генштабу ЗСУ.
16:29
Флот росії продовжує операції у Чорному морі та дещо збільшив склад свого оперативного з'єднання.
14:04
4 жовтня відбулася чергова атака Одеси російським безпілотником іранського виробництва.
11:48
Ми коротко висвітлюємо ситуацію 4 жовтня в Одесі, на фронтах та на морі. Йде вже 223-й день Великої Віітчизняної віійни українського народу проти російських загарбників.
09:53
"Воевать не числом, а умением". (А.В.Суворов, российский военный миф)
08:48
Інформуємо про головні події на фронтах станом на ранок 4 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
15:02
США вже у другий раз попереджають, що знищать весь флот росії у Чорному морі у якості відповіді на ядерний удар по Україні. Також попереджається про знищення у цьому випадку всієї російської армії на території України.
14:58
Путин продолжает разыгрывать грандиозную комбинацию "из трех пальцев" (он, Пригожин и Кадыров) по созданию видимости существования "третьей силы" якобы претендующией на власть в Кремле. Вспомним хронологию событий:
12:01
Станом на ранок 3 жовтня у Чорному морі вперше за кілька днів з'явилися російські підводні човни.
09:39
У нас дуже гарні новини про ВМС України з Туреччини, про новий флагман українського флоту. Там спустили на воду новий ракетний корвет.
09:01
Інформуємо про основні події на фронтах станом на ранок 3 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
22:04
2 жовтня - вже 221-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Дуже лаконічно про головне за останні два дні. Що відбувається в Одесі, як ЗСУ наступають у Луганській та Херсонській областях, що там з вступом України до НАТО.