Война

16:36
24 жовтня у складі оперативного з'єднання чорноморського флоту росії перебуває два ракетні кораблі, які загрожують обстрілом Одесі та іншим містам України.
15:01
Ядерні держави - США, Великобританія та Франція не вірять погрозам міністра так званої оборони росії про, начебто, "брудну" ядерну бомбу на територїї України. тото
12:32
Сьогодні - рівно 8 місяців, як йде Велика Вітчизняна війна українського народу проти російських загарбників, 24 жовтня і вже 243-й день. Головні події в Одесі, що відбувається на фронті, яка ситуація з ядерною загрозою, що робить російський флот у Чорному морі та як і чому всі стратегічні плани росіі пішли прахом.
08:41
Інформуємо про перебіг подій в Одеській області на та фронті станом на ранок 24 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ та оперативного командування "Південь".
22:25
Що відбувалося на східному фронті у Луганськіі та Донецькій областях 23 жовтня за даними Генштабу та інших офіційних військових джерел.
16:32
Показуємо в одному короткому відеоролику динаміку змін лінії фронту війни в Україні у період з 1 по 23 жовтня 2022 р.
12:14
Під час чергової спроби атакувати Україну безпілотниками-камікадзе іранського виробництва, ППО збили 16 таких "шахідів".
09:39
Повідомляємо про головні події на фронтах станом на ранок 23 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
21:26
Протягом дня 22 жовтня російський флот завдав ракетного удару по Одеській області та збільшив число ракетних кораблів у Чорному морі.
18:38
Російські окупанти не просто тікають з Херсону та правобережної частини Херсонської області, а й намагаються повністю вивезти звідти все місцеве українське населення - щоб залишити після себе пустелю.
16:42
Вранці 22 жовтня росіяни випустили по Україні 33 крилатих ракети - це значно менше, ніж було 10-11 чи 17 жовтня. 4 ракети з цього числа збили над Одеською областю.
15:05
22 жовтня йде вже 241-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Головне за сьогодні - це черговий російський ракетний удар по Україні, в тому числі і по Одеській області, створення міжнародного трибуналу для путіна - Гаага його чекає. Також всі ми очікуємо відступу російських окупантів з Херсону. Вчора ми не робили загального огляду подій, тому сьогодні найважливіше за дві останні доби.
09:08
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 22 жовтня за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.
16:36
Ракетный удар по понтонному мосту, собранному оккупантами возле Антоновского моста под Херсоном, в ночь на 21 октября никак не мог убить 4 гражданских, о чем трещит российская пропаганда. Дело в том, что нанесен он был в 23.00 во время комендантского часа, когда никого из штатских не могло быть не только на мосту, но и на улицах Херсона. Об этом говорят даже подконтрольные оккупантам херсонские паблики.
15:05
Можна стверджувати, що росіяни зараз панічно тікають з окупованого Херсону. Що там відбувається зараз та чи є загроза підриву окупантами Каховської ГЕС?
10:10
"Заложиться" (на какой-либо расклад) - заказать во время игры в преферанс малое количество взяток, предполагая наличие маловероятного расклада карт у вистующих.
08:49
Інформуємо про основні події на фронті за даними Генштабу ЗСУ на ранок 21 жовтня.
17:51
Інформуємо про дії російського флоту в Чорному морі та як вони можуть загрожувати Одесі ракетними обстрілами.
16:36
Одеса та інші міста живуть в режимі економїї електроенергії. На фронтах поки без змін, але готується визволення Херсону. На морі росіяни знову скоротили свої сили. Це головна оперативна інформація 239-го дня Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
11:11
Вночі 20 жовтня росіяни знову атакували південні регіони України дронами-камікадзе. 14 таких "Шахідів" іранського виробництва були збиті.
08:27
Повідомляємо про головні події на фронті та в Одеськй областіі станом на ранок 20 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ та оперативного командування "Південь" у Одеській та Миколаївській областях.
20:39
19 жовтня російський флот у Чорному морі продовжує загрожувати ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
19:17
Прокуратура Одеської області розповіла про загальні підсумки російських ударів та атак Одеської області починаючи з 24 лютого, майже за 8 місяців.
16:49
У нас вже йде 238-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників, 19 жовтня. Одеську область продовжують атакувати безпілотниками, є повітряні удари і по іншим містам України. Підсумки російських ударів по Одеській області з 24 лютого. Положення на фронтах та ситуація у морі - це головні події сьогоднішнього дня.
14:24
За трохи більше місяця застосування ворогом безпілотників-камікадзе іранського виробництва українська ППО знищила вже 223 таких дрони.