Война

12:15
Турецкий беспилотный истребитель Kızılelma, оснащенный двигателем украинского производства, впервые оторвался от земли. Об этом сообщил технический директор компании-производителя Baykar Сельчук Байрактар.
08:42
Інформуємо про основні події на фронтах станом на ранок 5 грудня за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.
16:30
Засоби масової дезинформації росіян розповсюджують фейк про, начебто, підготовку провокації на Одеському припортовому заводі.
09:19
Повідомляємо про головні події на фронті на ранок 4 грудня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
09:35
Інформуємо про головні події на фронті станом на ранок 3 грудня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
08:49
Аналізуємо хід воєнних дій на фронтах, ситуацію в Одесі та питання посилення системи ППО в ефірі телеканалу "Перший Міський. Одеса", а також повідомляємо про головні події станом на ранок 2 грудня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
16:41
Міністр оборони України Олексій Резніков розповів про плани придбання зенітних ракет С-300 у тих країн, в яких вони є на складах чи на озброєнні.
11:18
В нашому огляді головних подій за 1 грудня та останні дні ми аналізуємо енергетичну ситуацію в Одесі, про маркери "русскогомира" в Одесі, підготовку росіян до нових ударів, ситуацію по лінії зіткнення та на Чорному морі, а також міжнародне становище зі зростанням допомоги Україні та ізоляції росії. Йде 281-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Наш огляд досить детальний, тому давайте дивитися до кінця.
08:21
Повідомляємо на основі офіційної інформації Генштабу ЗСУ про головні події на фронті станом на ранок 1 грудня.
08:47
Інформуємо про головні події на фронті станом на ранок 30 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
15:01
Франція надала Україні ще одну, вже четверту, реактивну установку залпового вогню LRU.
10:10
Злив інформації з листування російського агента ФСБ із позивним "Вітер змін" дає змогу припустити, що російське керівництво всерйоз планувало ядерний удар по Україні ще навесні 2022 року.
08:49
Повідомляємо про головні події на фронтах станом на ранок 29 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
18:53
Пентагон рассматривает предложение компании Boeing к весне 2023 года поставить Киеву новейшие высокоточные боеприпасы GLSDB. Об этом сообщает Reuters со ссылкой на письменное предложение Boeing Европейскому командованию США (EUCOM) и слова трех источников, знакомых с этим планом.
17:17
За словами міністра оборони України Олексія Резнікова, лише 3% російських ракетних ударів були спрямовані по воєнним об'ктам на території нашої країни, всі інші - суто по цивільним
13:44
Останніми днями в Одесі спокійно, однак по всій лінії зіткнення йдуть активні події, а росіяни готуються до чергового удару. Що відбувається з відключеннями електроенергії в Одесі та по всій Україні. Наш огляд головних подій 28 листопада, 278-го дня Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
08:43
Що відбувається на фронтах станом на ранок 28 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
11:34
Удивительное не просто рядом, а буквально в 142 км от Одессы. Не верите? Тогда читайте до конца...
09:32
Інформуємо про головні події на фронтах станом на ранок 27 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
13:23
За інформацією оперативного командування "Південь" ЗСУ, Одеська область залишається ціллю для російських ракетних ударів з повітря та з моря.
09:14
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 26 листопада за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.
16:16
Расходы россии против Украины за девять месяцев войны составили около 82 млрд долларов, что составляет примерно четверть российского годового бюджета, сообщило в четверг, 24 ноября, украинское издание журнала Forbes. Отмечается, что в эту сумму входят непосредственные расходы, необходимые для поддержки военной агрессии против Украины без учета стабильных расходов на оборону и потерь в экономике из-за санкций.
12:01
Началась эта история с того, что Германия согласилась передать Польше американские пусковые комплексы противоракетной обороны Patriot для защиты польской территории от залетающих на ее территорию ракет со стороны Украины.
08:34
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 25 листопада за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.
20:40
Аналізуємо поточну оперативну ситуацію в Одесі та на фронті за 23 і 24 листопада - під час масштабного блекауту та вже при ліквідації його наслідків.