ВІЙНА

13:44
Останніми днями в Одесі спокійно, однак по всій лінії зіткнення йдуть активні події, а росіяни готуються до чергового удару. Що відбувається з відключеннями електроенергії в Одесі та по всій Україні. Наш огляд головних подій 28 листопада, 278-го дня Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
08:43
Що відбувається на фронтах станом на ранок 28 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
11:34
Удивительное не просто рядом, а буквально в 142 км от Одессы. Не верите? Тогда читайте до конца...
09:32
Інформуємо про головні події на фронтах станом на ранок 27 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
13:23
За інформацією оперативного командування "Південь" ЗСУ, Одеська область залишається ціллю для російських ракетних ударів з повітря та з моря.
09:14
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 26 листопада за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.
16:16
Расходы россии против Украины за девять месяцев войны составили около 82 млрд долларов, что составляет примерно четверть российского годового бюджета, сообщило в четверг, 24 ноября, украинское издание журнала Forbes. Отмечается, что в эту сумму входят непосредственные расходы, необходимые для поддержки военной агрессии против Украины без учета стабильных расходов на оборону и потерь в экономике из-за санкций.
12:01
Началась эта история с того, что Германия согласилась передать Польше американские пусковые комплексы противоракетной обороны Patriot для защиты польской территории от залетающих на ее территорию ракет со стороны Украины.
08:34
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 25 листопада за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.
20:40
Аналізуємо поточну оперативну ситуацію в Одесі та на фронті за 23 і 24 листопада - під час масштабного блекауту та вже при ліквідації його наслідків.
15:54
Министр обороны Украины Алексей Резников 22 ноября обнародовал в Twitter информацию о количестве ракет, оставшихся в российской армии.
13:13
Польща пропонує розмістити зенітно-ракетні комплекси Patriot на західному кордоні України чи навіть на території України.
11:15
(новости блокаута)
08:44
Інформуємо про основні події на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ на ранок 24 листопада.
22:35
Вдень 23 листопада росіяни завдали масованого удару по українській енергетичній інфраструктурі. Дуже багато регіонів, в тому числі Одеса, опинилися в стані повного блекауту. Однак, наслідки вже потроху ліквідують - і ми знову з вами.
20:44
Росіяни вдень 23 листопада выпустили по Україні 70 ракет, з яких було збито 51. Частину ракет знищили над Одеською областю.
15:38
Вдень 23 листопада більша частина Одеси залишається без електроенергії та водопостачання через російські ракетні удари.
14:10
Головне управління розвідки Міноборони України фіксує зведення росіянами ліній оборони на підступах до окупованого Криму та у північній частині Криму.
11:12
Чергова військова допомога Україні від Великобританії включає три морських патрульних вертольоти Sea King та артилерійські снаряди.
09:57
Луганская областная прокуратура внесла в Единый реестр досудебных расследований сведения о вероятном совершении российскими военнослужащими вероломства.
08:43
Інформуємо про основні події на фронті станом на ранок 23 листопада за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.
19:29
Наш огляд головних подій за 21 та 22 листопада присвячений, головним чином, міжнародній ізоляції російських агресорів. Однак, зазвичай, все, що було важливим в Одесі, на фронтах і у Чорному морі. Йде 272-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
16:04
ПВК "вагнер" з росії планують долучити до списку терористичних організацій. Частина депутатів Європарламента підготувала відповідний проект рішення.
15:25
Зараз ми дізнаємося, скільки у росіян залишилося крилатих ракет.
14:39
Від початку повномасштабного вторгнення росії Україна отримала від Сполучених Штатів Америки військову допомогу на суму понад $20 млрд.