Война

15:35
Головні теми нашого сьогоднішнього огляду оперативної інформації за 17 жовтня - це масовані повітряні атаки росіян по Україні. Під ударом - Київ, Одеська і Миколаївска область, Харків та ініші регіони. Ситуація на фронті, на морі та міжнародне становище. Також трохи розповім, як Youtube застосовує "тіньовий бан" проти всіх тих, хто каже щось погане про російськуу агресію. Йде 236-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
14:39
Задачи по частичной мобилизации в Москве выполнены в полном объеме, написал в своем блоге мэр москвы Сергей Собянин. Пункты сбора мобилизованных закроются 17 октября в 14:00, разосланные повестки прекращают свое действие, пишет мэр.
11:37
Так звана "ядерна наддержава" та так звана "друга армія світу" через санкції та нездатність власної військової промисловості переходить на використання оперативно-тактичних ракет іранського виробництва.
10:24
Вранці 17 жовтня в Одеській області російська авіаційна ракета влучила в інфраструктурний об'єкт.
09:49
Сьогодні вночі над Одеською областю було збито 6 російських дронів іранського виробництва.
08:50
Інформуємо про головні події на фронтах станом на ранок 17 жовтня на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ та карти бойових дій.
11:20
15 октября в Белгородской области на территории воинской части произошла стрельба, в результате которой есть погибшие и раненые. Об этом первой сообщила Baza, позже минобороны рф подтвердили факт происшествия и гибель 11 "чмобиков".
09:15
Інформуємо про основні події на фронті станом на ранок 16 жовтня по офіційними даним Генерального штабу ЗСУ.
13:34
(новые версии о подрыве Керченского моста)
12:15
Уряд США погодив черговий пакет військової допомоги Україні.
09:10
Повідомляємо про головні події на фронтах станом на ранок 15 жовтня за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.
14:40
Обратил внимание возникшей диспропорции отстреленных орков, сбитых беспилотников и подбитых танков - количество вражеских трупов в последние дни резко увиличилось (350-500), число танков уменьшилось (5-10), а беспилотники мы ежедневно сбиваем двузначными цифрами.
13:51
Ще з вересня російський флот у Севастополі "закритий" українськими катерами-дронами, кожен вихід росіян в море перетворюється на складну операцію. У морі ж росіянам загрожують українські протикорабельні ракети "Нептун" і "Гарпун".
12:28
Вночі 14 жовтня в небі над Одесою та в інших місцях півдня України збили три російські дрони з 8 збитих за цей час.
11:42
Одесу продовжують защищати від повітряних атак дронів-камікадзе. Наступальні дії російської армії на фронті остаточно припинилися, а сама росія на міжнародному рівні офіційно визнана терористичною державою. Як погано почувають себе російська армія на фронті та російський флот у Чорному морі. Про це та багато іншого у нашому огляді подій 14 жовтня - 233-го дня Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
08:51
Інформуємо про перебіг подій на фронтах станом на ранок 14 жовтня по офіційними даним Генштабу ЗСУ.
17:02
Чорноморський флот росії вдень 13 жовтня завдав ракетного удару по українським містам. Частину ракет збили, в тому числі над Одеською областю.
15:01
На россии ракета попала в жилой дом в Белгороде. Что это было?
14:29
Представники російської влади знову почали погрожувати застосуванням ядерної зброї. І вже відомо, що відповідь на це США та НАТО буде смертельною для росії та особисто для путіна.
13:23
Вночі 13 жовтня у Одеській області успішно відбили чергову повітряну атаку росіян, яку вони здійснили за допомогою безпілотників-камікадзе іранського виробництва.
12:44
Велика Британія передасть Україні ракети класу "повітря — повітря" AMRAAM для посилення протиракетного захисту.
11:36
Ворог не припиняє спроб атакувати Одеську область з повітря дронами-камікадзе. Окупанти намагаються відремонтувати Кримський міст. ООН засудило російську анексію, а на авіабазі Рамштайн домовилися про посилення ППО України. Про це та інше - у нашому огляді подій за 13 жовтня, 232-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
08:54
Інформуємо про головне на фронтах за офіційними даними Генштабу ЗСУ на ранок 13 жовтня.
16:06
Уряд Канади затвердив пакет окремої військової допомоги Україні, до якого входить артилерія калібру 155 мм, камери для дронів та зимове спорядження на 500 тисяч комплектів.