Російський флот у Севастополі був атакований

Среда, 22 марта 2023, 10:46
Вночі 22 березня чорноморський флот росії у Севастополі був атакований безпілотниками. Результати поки що невідомі.
Російський флот у Севастополі був атакований

Сьогодні вночі, навіть рано вранці в окупованому Севастополі пролунали два гучні вибухи. Перший вибух пролунав близько 3:30. Другий - о 3:46. Від ударної хвилі в квартирах неподалік повибивало вікна, спрацювала сигналізація в автомобілях. 

Як видно на опублікованому відео дуже поганої якості, в цей час щось горіло безпосередньо на вході в Севастопольську бухту з боку моря. Також у Севастополі працювала ППО. Це була спроба атакувати російський чорноморський флот морськими безпілотниками.

Гауляйтер окупаційної влади Севастополя Развозжаєв заявив, що у атаці брали участь три дрони, які нібито знищили, а російські кораблі начебто не постраждали. 

Одночасно, згідно з повідомленням прес-служби чорноморського флоту окупантів, корабельна група у складі фрегату "Адмирал Макаров", старого фрегату "Пытливый", корветів "Вышний Волочек" і "Грайворон" та двох ракетних катерів розпочала навчання з застосуванням артилерії. Таким чином росіяни намагаються пояснити той факт, що кораблі вели вогонь з артилерії посеред Севастопольської бухти.

Слід чекати, що після цього росіяни спробують щось зробити у відповідь. Але їх флот нічого не може, окрім ударів ракетами з великої відстані - тому що російський флот боїться українських ракет та не має адекватної ППО на своїх кораблях.

comments powered by HyperComments