Война

18:36
На телеканалі "Перший Міський. Одеса" проаналізував сьогоднішню оперативну обстановку на фронті 30 вересня. Як росіян оточили в Лимані, чому російська мобілізація не має ніякого сенсу та яку військову допомогу отримує Україна.
16:16
Как и все, что делает российская власть, могилизация мужского населения россии приняла самые извращенные и неразумные формы.
10:29
Окрім невдалої спроби атакувати Одесу дронами, росіяни минулої ночі здійснили жахливі за своїми наслідками ракетні обстріли Дніпра, Запоріжжя та Миколаєва.
08:58
Інформуємо про перебіг бойових дій на фронтах та в Одеській області за офіційними даними Генштабу ЗСУ та оперативного командування "Південь".
01:10
Пізно увечері 29 вересня росіяни здійснили повітряну атаку Одеси та Миколаєва безпілотниками іранського виробництва.
22:29
29 вересня - 218 день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Що відбувається в Одесі, де сновигає російський флот, яка зараз ситуація на фронтах та як наростає дійсно велика загроза ядерного удару.
14:18
Тук-тук... Это я - президент Байден. Принес посылку для ваших мальчиков!
09:35
(занимательная конспирология)
08:56
Повідомляємо про основні події на фронтах за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ на ранок 29 вересня.
13:50
Сьогодні загальний склад російського оперативного з'єднання у Чорному морі скоротився, але Одесі все ж загрожує три ракетні кораблі росії.
13:13
Увечері 27 вересня росіяни спробували здійснити ракетний обстріл Одеси.
11:33
28 вересня наш з Рудим огляд оперативної інформації також, головним чином, присвячений Одесі - через чергові спроби російських обстрілів Одеської області. Йде 216-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників, що відбувається на морі, на фронтах та як йдуть справи з військовою допомогою Україні. Що чекає путіна?
08:58
Інформуємо про хід бойових дій на фронтах станом на ранок 28 вересня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
14:49
Увечері 26 вересня російським ракетним ударом було зруйновано до непридатного стану аеропорт у Кривому Розі.
14:04
Продовжуємо щоденне відстеження діяльності чорноморського флоту росії, можливість ракетного удару з моря по Одесі станом на 27 вересня.
12:50
На прикладі того, що відбувається у Мелітополі, можна зрозуміти, як саме окупанти проводять свої псевдореферендуми. Фактично вони відбуваються під загрозою зброї для мешканців окупованих територій.
11:32
Увечері 26 та вранці 27 вересня росіяни спробували завдати удару по Одесі та по Миколаївській області іранськими дронами-камікадзе. Всі вони були збиті ППО.
10:50
Йде вже 216-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників, 27 вересня. Ми з Рудим повідомляємо оперативну інформацію за сьогодні про спроби росіян атакувати Одесу та Одеську область, про ситуацію на морі та події на фронтах.
08:53
Повідомляємо про головні події на фронтах станом на ранок 27 вересня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
14:57
Станом на 26 вересня росіяни продовжують загрожувати Одесі та іншим містам України ракетними обстрілами з моря з бойвих кораблів.
13:23
Вночі 26 вересня росіяни завдали удару по військовому об'єкту в Одеській області. Публікуємо все, що відомо на даний момент на основі офіційної інформації.
12:02
Наш огляд оперативної ситуації за 26 вересня зосереджує увагу на спробах росіян атакувати Одесу та Одеську область безпілотниками виробництва Ірану. Також, звичайно, про ситуацію на фронтах, про загрозу з моря та міжнародні відносини. Йде вже 215-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
09:28
В Усть-Илимск Иркутской области мужчина открыл стрельбу в военкомате. В результате стрельбы был ранен военком, который позднее умер в реанимации.
08:50
Повідомляємо про головні події на фронті та в Одеській області за офіційними даними Генштабу ЗСУ та оперативного командування "Південь" станом на ранок 26 вересня.