Война

08:40
Висвітлюємо хід бойвових дій на ранок 6 жовтня за офіційними даними Генштаб ЗСУ.
20:01
Чорноморський флот росії продовжує загрожувати ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
18:58
Підсумки дня 5 жовтня за оперативною інформацією Генштабу ЗСУ. Офіційно підтверджується продовження наступу армії України у Херсонській області
17:52
США надають Україні черговий пакет військової допомоги, який включає в себе ракетні установки HIMARS та артилерію.
14:04
Вночі 5 жовтня росіяни здійснили досить масовану атаку українських міст безпілотниками іранського виробництва. Під ударом опинилися Одеса та Біла Церква - але з різними результатами.
13:23
Украина может атаковать «большую часть целей на поле боя», включая Крым, с помощью имеющихся у нее систем залпового огня (РСЗО) HIMARS, заявила на брифинге представитель Пентагона Лора Купер.
12:45
Що відбувається в Одесі, про атаки дронів на Одесу та Білу Церкву, як армія України наступає на півдні та інших напрямках, ситуація у Чорному морі та зовнішньополітичне становище. Головні події 5 жовтня, вже 224-го дня Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
08:50
Інформуємо про воєнні дії на фронтах та в Одесі на основі офіційної інформації Генштабу ЗСУ.
19:09
Оперативна інформація на вечір 4 жовтня від Генштабу ЗСУ.
16:29
Флот росії продовжує операції у Чорному морі та дещо збільшив склад свого оперативного з'єднання.
14:04
4 жовтня відбулася чергова атака Одеси російським безпілотником іранського виробництва.
11:48
Ми коротко висвітлюємо ситуацію 4 жовтня в Одесі, на фронтах та на морі. Йде вже 223-й день Великої Віітчизняної віійни українського народу проти російських загарбників.
09:53
"Воевать не числом, а умением". (А.В.Суворов, российский военный миф)
08:48
Інформуємо про головні події на фронтах станом на ранок 4 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
15:02
США вже у другий раз попереджають, що знищать весь флот росії у Чорному морі у якості відповіді на ядерний удар по Україні. Також попереджається про знищення у цьому випадку всієї російської армії на території України.
14:58
Путин продолжает разыгрывать грандиозную комбинацию "из трех пальцев" (он, Пригожин и Кадыров) по созданию видимости существования "третьей силы" якобы претендующией на власть в Кремле. Вспомним хронологию событий:
12:01
Станом на ранок 3 жовтня у Чорному морі вперше за кілька днів з'явилися російські підводні човни.
09:39
У нас дуже гарні новини про ВМС України з Туреччини, про новий флагман українського флоту. Там спустили на воду новий ракетний корвет.
09:01
Інформуємо про основні події на фронтах станом на ранок 3 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
22:04
2 жовтня - вже 221-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Дуже лаконічно про головне за останні два дні. Що відбувається в Одесі, як ЗСУ наступають у Луганській та Херсонській областях, що там з вступом України до НАТО.
09:46
Інформуємо про воєнні дії на фронтах станом на ранок 2 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
13:18
Угруповання росіян у місті Лиман оточене та приречене на повну ліквідацію. А українські військові вже піднімають державний прапор на околицях Лимана.
12:42
Вночі 1 жовтня по Одеській області було завдано ракетного удару росіянами. Також розібралися, чому тхне паленим.
09:22
Повідомляємо про основні події на фронтах станом на ранок 1 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
21:28
Сьогодні, 30 вересня, у свій 219-й день, Велика Вітчизняна війна українського народу проти російських загарбників вийшла на новий рівень ескалації. Мир настане після повного вигнання окупантів та вже за наступного президента росії. Саме так відреагувала Україна на так звану "анексію" окупованих областей росією.