Война

09:38
За сутки 10 октября российские нелюди нанесли по территории Украины 61 ракетный удар, 32 атаки беспилотниками и 92 обстрела из реактивных систем залпового огня. Об этом сообщил Генштаб Вооруженных сил Украины.
08:50
Інформуємо про перебіг подій на фронтах та в Одесі на ранок 11 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ та оперативного командування "Південь".
16:56
Під час ракетного удару по Україні росія грубо порушила державні кордони та повітряний простір Молдови.
14:24
Вже відомі підсумки ракетного удару, який 10 жовтня росіяни завдали по півдню України - по Одеській та Миколаївській областям.
13:41
Генштаб ЗСУ вже повідомив, як саме росіяни завдавали ракетного удару по Україні 10 жовтня, коли більше половина ракет збили. Частину ворожих ракет та дронів знищили над Одеською областю.
12:57
Утром 10 октября в воздушном пространстве Молдовы были выявлены три российских крылатых ракеты. Об этом говорится в заявлении министерства обороны республики, размещенном на официальном сайте ведомства.
12:02
Вже є перша офіційна інформація про наслідки жахливого ракетного удару по Україні 10 жовтня. Збито 43 чи навіть 45 ракет з 83.
11:21
Война вступила в свою самую страшную кровавую стадию - обезумевший от бессилия на фронте враг проводит самый массированный с 24 февраля 2022 года ракетный обстрел мирных городов Украины. Горят Киев и Львов, Запорожье, Харьков, Днепр, Полтава, Хмельницкий...
10:42
Вранці 10 жовтня росіяни зі стратегічних бомбардувальників завдали масового ракетного удару по майже всім великим містам України. В Одесі також чутно вибухи. Відео без ілюстрацій, я вважаю зараз це недоречним.
08:58
Інформуємо про перебіг подій на фронті на ранок 10 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
19:22
На росії змінили командування окупаційними силами на фронті, які ведуть бойові дії проти України. Міністр оборони росії фактично відсторонений від безпосереднього керівництва армією.
17:47
Продовжуємо систематично висвітлювати дії російського чорноморського флоту, який дещо змінив свої сили у морі протягом останніх двох діб. Станом на 9 жовтня Одесі та іншим містам України загрожують ракетними обстрілами 4 російські кораблі.
15:54
За минулу та сьогоднішню добу росіяни здійснили три спроби атакувати Одесу та Одеську область безпілотниками - і всі вони були збиті.
14:35
9 жовтня йде вже 228-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. В нашому огляді - про спроби росіян атакувати дронами Одесу, про жахливий удар по Запоріжжю, ситуація на морі та на фронті, зміни командування російських окупаційних частин та наслідки вибухів на Керченському мосту.
09:20
Повідомляємо про головні події на фронтах станом на ранок 9 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
13:10
Керченський або кримський міст отримав дуже важкі пошкодження від вибухів вранці 8 жовтня та тепер надовго непридатний для руху. Що сталося і чому, а також унікальні кадри цієї знаменної події.
11:00
Вы не поверите - путин таки получил "подарок" на свое 70 летие. Причем, такой, которого невозможно не увидеть и не услышать всему оккупированному Крыму - в эти минуты горит Крымский мост, вернее, его железнодорожная ветка, чтоб им обеим не было ни сна, ни покоя!
09:22
Інформуємо про головні події на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
15:52
Вдень 7 жовтня росія відвела один з своїх ракетних кораблів у базу.
13:23
Увечері 6 жовтня росіяни здійснили третій масовани повітряний наліт на Одеську і Миколаївську області безпілотниками.
12:12
Інформуємо про основні події в Одесі, на Чорному морі та на фронтах 7 жовтня. Що ми побажаємо російському президенту у його ювілей. Йде вже 227-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
08:51
Повідомляємо про головні події на фронтах на ранок 7 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
14:07
Оперативне командування "Південь" повідомило про знищення ще трьох російьських безпілотників.
13:33
Российская армия стала крупнейшим "поставщиком" тяжелого вооружения для Украины, утверждает американская газета The Wall Street Journal, ссылаясь на сведения украинских военных и полученные из открытых источников данные аналитиков компании Oryx.
12:02
ЗСУ продовжують наступальні дії у Херсонській області.