Регион

09:28
На 24 лютого «Укренерго» не надавав обмежень споживання електроенергії. Однак в місті Одеса залишаються мережеві обмеження.
09:26
На день 23 лютого «Укренерго» не надавав обмежень споживання електроенергії. Однак в місті Одеса залишаються мережеві обмеження.
09:23
Незважаючи на відсутність лімітів на споживання для Одеської області, в самій Одесі та околицях продовжуються відключення електроенергії.
15:04
На три дні, з 22 по 24 лютого, всі навчальні заклади в Одесі та Одеській області будуть працювати дистанційно.
10:10
На 21 лютого стабілізаційні відключення електроенергії заплановані лише в Одесі.
10:54
Незважаючи на успішний ремонт електромереж, безпосередньо в Одесі на 19 та 20 лютого все ще заплановані стабілізаційні відключення - оскільки потужностей мереж у місті не вистачає.
14:50
Останні ракетні удари росіян показали їх нездатність завдати критичних пошкоджень роботі енергосистеми України.
10:21
Вже кілька днів в Одесі фактично немає планових стабілізаційних відключень електроенергії.
09:19
Більшість пошкоджень в енергосистемі Одеської області усунули.
09:01
Ремонт електромереж та запуск деяких реакторів на атомних електростанціях дозволяє 13 лютого не здійснювати відключень електроенергії у найбільш проблемних регіонах, до яких відноситься і Одеська область.
20:32
На 12 лютого в Одесі та Одеській області не заплановано відключень електроенергії, але лише якщо не станеться аварії яючи російського обстрілу.
12:22
По всей Украине начиная с 8 февраля будут изменены лимиты потребления электроэнергии.
09:31
Ремонт електромереж продовжується і це дозволяє енергетикам Одеської області сподіватися, що у кінці тижня з'явиться можливіть перейти від екстрених відключень світла до відключень за графіком.
09:25
Через пошкодження від російських обстрілів та спричинені цим аварії в Одеській області досі діють екстрені відключення електрооенергії.
09:54
Незважаючи на ремонт електромереж, в Одесі та Одеській області все ще залишаються без світла більше 200 тисяч людей.
14:10
Компанія ДТЕК Одеські електромережі вже надала для забезпечення об'єктів критичної інфраструктури Одеси перші 15 генераторів. Це вивільняє потужності енергосистеми для сумарної подачі електроенергії в житлові будинки по 4 години на добу.
14:42
За дорученням прем'єр-міністра України до Одеської області везуть всі наявні генератори та газотурбінну електростанцію. Одеська область знеструмлена через аварію на вже пошкодженій російськими обстрілами магістральній високовольтній підстанції
11:20
Увечері 3 та вранці 4 лютого на магістральних підстанціях в Одеській області сталися дві аварії, внаслідок яких зараз весь регіон знеструмлений.
09:19
3 лютого в Одесі та Одеській області продовжуються екстрені відключення електроенергії.
09:33
Енергетики повідомляють про завершення ремонту однієї з важливих ліній електропередач в Одесі.
09:19
В Одеській області продовжують ремонтувати електромережі та діє режим екстрених відключень електроенергії.
14:02
Масові відключення електроенергії внаслідок російських ударів по енергетичній інфраструктурі стали причиною того, що в Одеській області зараз найбільше проблем з якістю мобільного зв'язку.
10:05
Через пошкодження енергетичної інфраструктури внаслідок російських обстрілів 26 січня в Одеській області до кінця січня будуть екстрені відключення.
16:43
Після 15 години 26 січня в Одесі почали відновлювати електропостачання критичної інфраструктури.
09:19
На 25 січня в Одеській області планують вдень відключення світла за графіками, але ситуація залишається складною.