Регион

15:05
Зі рішеннями уряду та Бородінської сільської ради, новий нацпарк отримає назву "Буджацькі степи" та об'єднає територію кількох заказників та ландшафтних парків.
14:04
За даними українського уряду, розпочата росією війна призвела до загибелі приблизно 1000 дельфінів у Чорному морі.
12:22
За підсумками візиту президента України до Нідерландів і Данії, стало відомо, скільки винищувачів F-16 нададуть у якості військової допомоги.
11:37
Ще однією великою кадровою перестановкою в Одеській області стала заміна очільника Одеської районної військової адміністрації.
09:25
В Одеській обласній військовій адміністрації з'являться два нові заступники очільника. Їх кандидатури погодив Кабмін.
15:19
На запланованій позачерговій сесії Білгород-Дністровської райради відсторонений судом від обов'язків голова райради спробує сам піти у відставку.
14:34
З 14 серпня головою департаменту охорони здоров'я Одеської обласної військової адміністрації є Олександр Курмішов.
12:22
Загалом в Одеській області цього літа зібрано більше 3 мільйонів тон зернових та зернобових культур, в тому числі більше 2 млн. тон пшениці.
09:29
На посаду голови Болградської районної адміністрації в Одеській області указом президента призначено нового посадовця - Михайла Шафраненка.
12:40
Кафе і ресторани в Одеській області тепер можуть працювати до 23-ї години вечора.
10:13
Одеська обласна військова адміністрація планує приблизно з 10 серпня відкрити для доступу та купання частину пляжів.
12:12
Прокуратура повернула у державну власність санаторний комплекс Куяльник в Одесі загальною вартістю 1 млрд. гривень.
12:40
Мова йде про села Надеждівка, Холмське і Новохолмське у Болградському районі на півдні Одеської області.
10:47
Міська влада Болграду вирішила під час війни витратити загалом 157 мільйонів гривень на реконструкцію очисних споруд місцевого водопроводу.
15:35
6 медичних закладів в Одесі та області потрапили до переліку лікарень, на ремонт яких виділено кошти з державного бюджету.
14:53
Мова йде про очільницю обласного департаменту охорони здоров'я, до якої у нового голови ОВА Олега Кіпера є чи не найбільше питань.
13:08
З 11 липня одесити більше не побачать рекламу айкосів та електронних сигарет, а через рік з прилавків зникнуть ароматизовані сигарети.
12:12
Одеська ОВА розглядає можливість звільнення всіх семи очільників районних адміністрацій.
14:34
Як випливає з заяв президента та прем'єр-міністра України, попереднє рішення НКРЕКУ про підвищення тарифів на водопостачання є незаконним та впроваджуватися не буде.
15:11
Вже з завтрашнього дня, 1 липня, в Одесі та ще 32 містах, а також для залізниці, встановлюються нові тарифи на водопостачання. Вода для людей дорожчає.
15:49
29 червня Верховна Рада своїми рішеннями змінила назви цілого ряду населених пунктів.
14:39
Середньовічну фортецю у Білгороді-Дністровському будуть реставрувати за технічної допомоги турецьких спеціалістів. Недавній тендер, в якому перемогла фірма без досвіду та без необхідного персоналу, скасували.
13:50
Біля узбережжя Одеси Чорне море вже відновлюється - солоність води повернулася до норми. Проте купатися у морі заборонено і небезпечно.
15:41
Внаслідок нічної грози виявилися знеструмленими 43 населених пункти в Одеській області, особливо постраждали Одеський та Ізмаїльський райони.
13:03
У проекту порядку денного наступної сесії Одеської обласної ради є низка проектів рішень про об'єднання та реорганізацію медичних закладів.