Регион

18:08
Салютів та фейєрверків у новорічну ніч в Одесі та Одеській області не буде - продовжує діяти категорична заборона на їх використання під час війни.
09:29
Стабілізаційні відключення електроенергії в Одесі та Одеській області продовжуються за графіком.
09:32
Стабілізаційні відключення електроенергії в Одесі та Одеській області продовжуються за графіком.
15:40
Було Суворове - стане Бесарабське.
13:13
Хоча офіційного рішення Одеської обласної військової адміністрації ще немає, але на загальноукраїнському рівні вже є рішення про те, що у новорічну ніч комендантську годину скасовувати не будуть.
10:30
На початку нового тижня в Одесі та Одеській області зберігаються стабілізаційні відключення електроенергії, хоча і за графіком.
13:58
Одеська обласна військова адміністрація рекомендує не встановлювати у містах та селах новорічні ялинки та влаштовувати масові святкові заходи.
13:16
Відразу троє педагогів з Одеської області стали кращими вчителями 2022 року в Україні.
12:32
На ранок 21 грудня зберігається значний дефіцит потужності в енергосистемі, а також обмеження, спричинені пошкодженнями магістральних мереж систематичними ракетними та безпілотними атаками.
11:03
20 грудня в Одесі та Одеській області діють стабілізаційні відключення електроенергії за новим графіком. Однак можливі і екстрені відключення.
10:40
На 19 грудня в Одесі та Одеській області заплановані аварійні стабілізаційні відключення електроенергії.
11:15
Японська допомога у вигляді трьох потужних генераторів надійшла до Одеської області.
09:23
В Одеській області 15 грудня зберігається дефіцит електроенергії та діють екстрені відключення, в Одесі - аварійні.
10:10
В Одеській області зберігається дефіцит електроенергії та діють екстрені відключення.
10:20
У селі Суворове неподалік від Ізмаїлу розглядають 4 варіанти перейменування населеного пункту під час онлайн-голосування.
09:39
Але, незважаючи на відновлення подачі електроенергії, все одно зберігається її дефіцит та діють екстрені відключення.
12:02
Після 24 лютого в Одеську область прибуло понад 133 тисячі вимушених переселенців, з яких більше всього в Одесі та Одеському районі.
09:28
9 грудня в Одесі та Одеській області діє режим екстрених відключень електроенергії
17:14
Ситуація з енергетикою в Одеській області залишається складною, але керівництво України обіцяє вже за кілька днів повернутися до стабільних графіків відключень - як у інших регіонах.
09:30
Станом на 8 грудня в Одеській області продовжується режим екстрених відключень електроенергії, ситуація залишається дуже складною.
09:51
Станом на 7 грудня в Одеській області продовжується режим екстрених відключень електроенергії, ситуація залишається дуже складною.
09:01
З 5 грудня компанія "ДТЕК Одеські електромережі" обіцяє повернутися від екстрених відключень до стабілізаційних відключень електроенергії за певним графіком.
12:23
Майже відразу після пропозиції однієї з турецьких компаній про розміщення в Одесі плавучих електростанцій, з аналогічною пропозицією виступила і німецька Siemens.
11:01
Станом на 2 грудня в Одеській області продовжують діяти екстрені відключення електроенергії, без графіку, хоча ситуація стала дещо краще.
13:33
Але в Одеській області продовжують діяти екстрені відключення електроенергії, без графіку.