Война

16:16
Расходы россии против Украины за девять месяцев войны составили около 82 млрд долларов, что составляет примерно четверть российского годового бюджета, сообщило в четверг, 24 ноября, украинское издание журнала Forbes. Отмечается, что в эту сумму входят непосредственные расходы, необходимые для поддержки военной агрессии против Украины без учета стабильных расходов на оборону и потерь в экономике из-за санкций.
12:01
Началась эта история с того, что Германия согласилась передать Польше американские пусковые комплексы противоракетной обороны Patriot для защиты польской территории от залетающих на ее территорию ракет со стороны Украины.
08:34
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 25 листопада за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.
20:40
Аналізуємо поточну оперативну ситуацію в Одесі та на фронті за 23 і 24 листопада - під час масштабного блекауту та вже при ліквідації його наслідків.
15:54
Министр обороны Украины Алексей Резников 22 ноября обнародовал в Twitter информацию о количестве ракет, оставшихся в российской армии.
13:13
Польща пропонує розмістити зенітно-ракетні комплекси Patriot на західному кордоні України чи навіть на території України.
11:15
(новости блокаута)
08:44
Інформуємо про основні події на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ на ранок 24 листопада.
22:35
Вдень 23 листопада росіяни завдали масованого удару по українській енергетичній інфраструктурі. Дуже багато регіонів, в тому числі Одеса, опинилися в стані повного блекауту. Однак, наслідки вже потроху ліквідують - і ми знову з вами.
20:44
Росіяни вдень 23 листопада выпустили по Україні 70 ракет, з яких було збито 51. Частину ракет знищили над Одеською областю.
15:38
Вдень 23 листопада більша частина Одеси залишається без електроенергії та водопостачання через російські ракетні удари.
14:10
Головне управління розвідки Міноборони України фіксує зведення росіянами ліній оборони на підступах до окупованого Криму та у північній частині Криму.
11:12
Чергова військова допомога Україні від Великобританії включає три морських патрульних вертольоти Sea King та артилерійські снаряди.
09:57
Луганская областная прокуратура внесла в Единый реестр досудебных расследований сведения о вероятном совершении российскими военнослужащими вероломства.
08:43
Інформуємо про основні події на фронті станом на ранок 23 листопада за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.
19:29
Наш огляд головних подій за 21 та 22 листопада присвячений, головним чином, міжнародній ізоляції російських агресорів. Однак, зазвичай, все, що було важливим в Одесі, на фронтах і у Чорному морі. Йде 272-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
16:04
ПВК "вагнер" з росії планують долучити до списку терористичних організацій. Частина депутатів Європарламента підготувала відповідний проект рішення.
15:25
Зараз ми дізнаємося, скільки у росіян залишилося крилатих ракет.
14:39
Від початку повномасштабного вторгнення росії Україна отримала від Сполучених Штатів Америки військову допомогу на суму понад $20 млрд.
13:52
В Москве 235-й гарнизонный военный суд отправил под домашний арест на два месяца ответственного за призыв на военную службу полковника Генштаба Ивана Мертвищева, пишет «Коммерсантъ» со ссылкой на источники.
08:49
Повідомляємо про головне, що відбувається на фронті, станом на ранок 22 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
15:05
The Washington Post сообщило, что Россия провела секретные переговоры с Ираном, в ходе которых договорилась о производстве в России иранских дронов-камикадзе, которые она использует в войне против Украины.
14:19
Постачання Україні ізраїльських високоточних ракет можливе за тої умови, якщо Іран розпочне поставки ракет до росії.
13:33
В Одесі та Одеській області за суботу та неділю значно покращили ситуацію в енергетичній сфері. Від аварійних відключень, коли 70% всього регіону сиділи без світла взагалі Одеська область перейшла ще з суботи до спланованого графіку стабілізаційних відключень. Це дає електрику майже всім на більшу частину доби та можливість якось планувати свій час. Також це означає, що енергетики, попри все, продовжують ремонтувати інфраструктуру. Хоча сьогодні в понеділок довелося знову повернутися до екстрених відключень, без графіку - тому що ситуація в енергосистемі після руйнувань внаслідок російських ударів, залишається критичною.
12:16
Україна отримала нові ракети турецького виробництва для безпілотників "Байрактар", які здатні збивати дрони та інші цілі в режимі "повітря-повітря".