МІСТО

07:37
На 16 травня а Одесі та області заплановані відключення електроенергії згідно графіків.
10:59
Компанія адідас є найкращим виробником спортивних товарів. Своїми унікальними дизайнами та передовими технологіями вона завоювала серця мільйонів людей по всьому світу. Вона була заснована близько століття тому, але ще на самому початку стала глобальним гравцем на ринку високоякісного спортивного обладнання.
17:23
Щорічний тижневий захід відбувається за ініціативи Міжнародної Федерації Коучингу (ICF), найбільшої світової організації коучів і коучингу, що обʼєднує понад 60 тисяч коучів з 166 країн світу. Його метою є висвітлення та популяризація результатів і прогресу, досягнутих за допомогою коучингу.
14:32
Pari win - це популярна букмекерська контора, яка розвивається, відкриває нові напрямки для поціновувачів якісних розваг.
11:11
Незвичне природне явище спостерігали вночі 11 травня не лише в Одесі, а й у багатьох регіонах України.
16:36
Донорство крові завжди було доброю, шляхетною справою. А сьогодні донорство набуло особливої важливості — адже вже понад два роки через повномасштабну війну потреба в донорській крові залишається вкрай високою.
10:01
На другу половину дня 7 травня в Одесі та області оголошено штормове попередження.
15:13
Операции на простате играют значительную роль в поддержании мужского здоровья. Однако после хирургических вмешательств может возникнуть ряд вопросов, в том числе о возвращении к сексуальной активности. Поговорим о том, можно ли заниматься любовью после удаления аденомы простаты и о важности качественного медицинского ухода в послеоперационном периоде.
10:16
Для бронхиальной астмы характерно воспаление и сужение дыхательных путей. Она относится к хроническому заболеванию, к которому могут привести различные причины. 
17:54
На 18 квітня у частині центру Одеси заплановано відключення води через ремонтні роботи.
20:43
У більшості районів Одеси на цілу ніч з 15 на 16 квітня відключать воду.
11:01
10 квітня, у день визволення Одеси від німецько-румунської окупації під час Другої світової війни, у місті будуть посилені заходи безпеки - через можливість проросійських провокацій.
11:02
Одеські рятувальники отримали 4 пожежні автоцистерни підвищеної прохідності марки Mercedes від благодійного фонду Говарда Баффета.
09:45
Внаслідок ворожих повітряних ударів та аварій вранці 31 березня в Одесі знову склалася критична ситуація з електропостачанням міста.
15:05
До комунальної власності Одеси передають 21 сховище, які раніше належали різним державним структурам і до цього перебували під фактичною юрисдикцією Фонду держмайна.
11:57
До 7 квітня в Одесі буде працювати система центрального опалення.
09:39
Електромережі в Одесі та Одеському районі ремонтують - і це дає змогу повернутися від екстрених до режиму планових стабілізаційних відключень за графіком.
13:50
Ситуація з електропостачанням, водопостачанням та центральним опаленням в Одесі поступово покращується, але залишається надскладною.
13:25
Дарувати книгу на день народження — звичне явище. Але, щоб підкреслити важливість події та ваше ставлення до людини, варто вибирати серед подарункових видань, цінність яких полягає не лише у змісті, а й у солідному вигляді. До того ж сучасні книги українською в подарунковому оформленні здатні викликати естетичне захоплення навіть у тих, хто не читає щодня.
09:44
Після нічного російського повітряного удару і чергових пошкоджень енергетичних об'єктів в Одесі та Одеському районі запроваджено режим екстрених відключень електроенергії.
13:55
В Одесі після російського повітряного удару склалася критична ситуація у енергосистемі.
08:09
Через аварію на одній з підстанцій, в Одесі немає світла в частині Хаджибейського та Київського районів, також є проблеми з водопостачанням.
10:25
Через постійні повітряні тривоги із загрозою удару балістичними ракетами в Одесі деяку кількість шкіл та дитячих садочків, що не мають власних укриттів, до початку канікул переводять на дистанційне навчання - тобто, до кінця поточного тижня.
18:11
На 20 березня в значній частині Одеси заплановано відключення води через ремонтні роботи.
15:20
Сколько зарабатывают пилоты самой популярной мировой гонки? Конечно, суммы варьируются в зависимости от команды и квалификации драйвера.