Одеса отримає у комунальну власність 21 сховище

Четверг, 28 марта 2024, 15:05
До комунальної власності Одеси передають 21 сховище, які раніше належали різним державним структурам і до цього перебували під фактичною юрисдикцією Фонду держмайна.
Одеса отримає у комунальну власність 21 сховище

28 березня на засіданні виконкому Одеської міської ради погоджено передачу до комунальної власності міста 21 споруди цивільного  захисту загальною площею  4551 кв. метр. Надалі ці сховища передані КП "Сервісний центр" для подальшого облаштування та обслуговування.

"Від початку повномасштабного вторгнення нами проведена масштабна робота. Ще влітку 2022 року Одеська міська рада надала згоду на прийняття з державної у комунальну власність споруд цивільного захисту, які перебували в управлінні Фонду держмайна. До цього було направлено декілька листів у різні інстанції. І нарешті ці захисні споруди цивільного захисту були передані міському Департаменту комунальної власності, який сьогодні передає сховища Сервісному центру",
- повідомив мер Одеси Геннадій Труханов.

В більшості ці захисні споруди  перебувають у занедбаному стані та потребують ремонту, але навіть у такому вигляді придатні для укриття населення. Міський голова зазначив, що будуть призначені відповідальні особи, які будуть відчиняти сховища під час тривог.

comments powered by HyperComments