Ми повинні відчувати себе живими - в Одесі показали творчість Євгена Голубенка

Пятница, 23 февраля 2024, 18:08
В Одесі дуже камерно, але зовсім не непомітно провели виставку творчості одного з яскравих представників сучасного мистецтва Євгена Голубенка. 
Ми повинні відчувати себе живими - в Одесі показали творчість Євгена Голубенка

На відкриття виставки під назвою "Оптимістичний песимізм" зібралися друзі і колеги митця, а атмосфера більше нагадувала зустріч давніх друзів, які згадували минуле, ділилися спогадами та планами на майбутнє.

Незважаючи на важкий воєнний час, одеське мистецтво зберігає оптимізм та оригінальний погляд на звичні речі. Окрім художньої творчості були представлені арт-об'єкти, у яких Голубенко надає новий зміст звичним речам. 

Частина картин та інсталяцій сконцентровані на темі людського серця - адже Євген Голубенко вміє бачити у них приховані ідеї і будувати з них свій всесвіт.

"Мені здається, що саме сьогодні дуже потрібні такі зустрічі татакі художники як Євген Голубенко. Вони навіть під час важкої війни дають можливість мріяти, дихати, жити повноцінним життям. Вони дають відчуття щастя за найменшої можливості. Ми переможемо тілько коли підтримаємо один одного і збережемо здатність мріяти." - зазначила співорганізаторка виставки Олена Павлова.

"Ми повинні відчувати себе живими." - додав лише одну фразу автор виставки Євген Голубенко. Складно з ним не погодитися.

comments powered by HyperComments