В Одесі знову склалася критична ситуація з електропостачанням

Воскресенье, 31 марта 2024, 09:45
Внаслідок ворожих повітряних ударів та аварій вранці 31 березня в Одесі знову склалася критична ситуація з електропостачанням міста.
В Одесі знову склалася критична ситуація з електропостачанням

Вранці 31 березня за інформацією НЕК «Укренерго» через нічні атаки та пошкодження обладнання, енергетики були вимушені застосувати аварійні відключення в Одесі та прилеглих районах. При зростанні споживання їх обсяг може збільшуватись.

Після 9-ї години ранку було заведено в депо всі трамваї та тролейбуси. Електротранспорт не працює до поліпшення ситуації.

Оновлено - 11:40

Сталося аварійне відключення обладнання на одній із високовольтних підстанцій. Тимчасово без світла залишилися жителі Хаджибейського та Київського районів, а також частина Одеського району області. Через це припинено водопостачання Київського та Хаджибейського районів  м.Одеса.

Знеструмлено деякі об'єкти "Інфоксводоканалу" та наявні резервні вводи до них. Звертаємо увагу, що через значну потужність обладнання та технічні особливості, використання генераторів на деяких об'єктах неможливе.  У зв'язку з цим наразі без водопостачання залишились споживачі Київського та Хаджибейського районів міста, а у Приморському районі можливе зниження тиску.

Оновлено - 12:30

Електроенергію на об'єкти «Інфоксводоканалу» повернули. Розпочинається відновлення водопостачання.

comments powered by HyperComments