Транспорт

12:22
За липень 2022 року українська залізниця збільшила обсяги перевезення вантажів порівняно з червнем.
09:24
Балкер "Razoni", який напередодні відкрив судноплавство воєнного часу з Одеси, зараз прямує до Босфору біля берегів Румунії.
18:38
У міністерстві інфраструктури повідомляють, що вже цього тижня очікують на заходи до Одеси та Чорноморську порожніх суден під завантаження зерном, а також планують розблокування порту Миколаєва.
16:50
Україна вивезла на експорт всіма видами транспорту за липень 2022 року 1 мільйон 613 тис. тон зерна.
15:15
Розділені Дністровским лиманом міста Одеської області Білгород-Дністровський та Овідіополь будуть сполучені пасажирським катером.
13:26
Причиною цього став підрив на невідомому вибуховому пристрої лоцманського катеру 31 липня.
10:42
На Гайворонській вузькоколійці, яка відноситься до регіонального філіалу "Одеська залізниця" "Укрзалізниці" збільшують кількість рейсів пасажирських потягів.
09:29
1 серпня за даними Міністерства інфраструктури України та Міністерства оборони Туреччини, з портів Одеси та Чорноморська таки відновлюється судноплавство.
12:24
Зараз між Одесою та Києвом курсує всього один пасажирський потяг. Для нього змінено графік руху та додали декілька зупинок.
14:50
Окупанті більше не можуть користуватися залізничним мостом через Дніпро біля Херсону.
10:40
Наведену окупантами поромну переправу через Дніпро вже можна побачити на космічних знімках.
15:31
Через неможливість використання Антонівського мосту, російські окупанти розпочали роботу поромної переправи через Дніпро біля Херсону. Вона виявилася дуже дорогою для місцевих мешканців.
16:57
Потяги з Києва до Варшави та Хелма у Польщі з середини серпня будуть йти за більш швидким графіком.
16:16
Всі зацікавлені сторони намагаються відновити судноплавство з українських портів. Сьогодні задля цього до Одеси та Чорноморську приїхали президент України Володимир Зеленський та посли країн "великої сімки". Дивимось, як розвивалася ситуація протягом останніх днів.
13:01
Показуємо у відеоролику стан громадського транспорту у окупованому росіянами Маріуполі.
11:43
У гирлі Дунаю на півдні Одеської області 28 липня підірвалося на міні українське гідрографічне судно "Шляховик".
10:20
У планах "Укрзалізниці" - запровадження єдиних тарифів на всі види та класи вантажів заради спрощення тарифної системи.
17:51
Увечері 27 липня у Чорне море через протоку Босфор увійшли два турецькі фрегати. Вони, скоріш за все, приймуть участь у військово-морських навчаннях НАТО у Болгарії, а після цього будуть охороняти конвої торгівельних суден до портів Одеської області.
16:30
За словами мера Одеси та його заступників, протягом серпня буде запущений наскрізний магістральний трамвайний маршрут, який стане найдовшим в Україні та з'єднає між собою найбільші житлові масиви Одеси.
15:15
На Одеській залізниці очікують збільшення перевезень зернових вантажів у напрямку до портів та показали підсумки роботи з зерном до портів Ізмаїл та Рені.
12:02
28 липня в Одесі почав роботу подовжений маршрут трамваю №7. Це перший етап проекту швидкісного магістрального трамваю "Північ-Південь".
09:33
Морські порти Одеської області офіційно розпочали роботу. У Чорноморську вже готовий до виходу в море перший балкер з зерном. Для судноплавства з портів Одеси та Чорноморська сформовані коридори для конвоїв.
17:47
З 28 липня 2022 року в Одесі вперше в історії створюється трамвайний маршрут з житлового масиву Котовського до центру міста та вокзалу.
12:59
Розповідаємо, чому зараз настільки важливий Антонівський міст, а також яке значення мають всі інші мости на нижньому Дніпрі.
16:45
"Укрзалізниця" закликала мешканців прифронтових міст сходу України скористатися різними варіантами пасажирських потягів для евакуації. Один з них йде до Одеси.