Транспорт

09:45
ЗМІ Молдови повідомляють, що роботи з відбудови залізниці від Березино до Басарабяски між південною частиною Одеської області та Молдовою завершені.
20:20
Протягом серпня з великих морських портів Одеської області вийшли в море вже 25 торгівельних суден, на яких було більш як 630 тисяч тон зерна та олії.
17:14
Аналізуємо головні морські події в Одесі 19 серпня - це візит Генерального секретаря ООН саме у одеський порт та дії російського флоту, а також перспективи ВМС України.
11:15
Міністерство інфраструктури поки що не розглядає плани роботи порту Миколаєва у зерновому коридорі через складну ситуацію з безпекою.
17:17
За 18 днів серпня з портів Одеса, Чорноморськ та Південний вийшли вже 25 торгівельних суден. Загалом на них було навантажено понад 600 тисяч тон вантажів - зерна та олії. Більше всього суден з портів "Великої Одеси" йде до Туреччини.
09:40
Перші чотири балкери з анонсованих шести увійшли в порт Чорноморськ Одеської області під навантаження зерном.
18:44
Продовжується судноплавство по "зерновому коридору" для портів Одеської області. 17 серпня у море вийшли три судна, а йдуть до порту Чорноморськ - ще 6 суден.
15:25
Як проходить судноплавство у портах Одеської області - морських та дунайських. Дії флоту росії та аналіз морських новин за 17 серпня.
17:25
16 серпня з портів Одеської області Чорноморськ та Південний вийшли у море відразу 5 торгівельних суден, які сформували найбільший за чисельним складом конвой, який прямує у напрямку Босфору.
16:20
У серпні "Укрзалізниця" запускає, частково у відновленому, частково у зміненому вигляді, відразу чотири регіональні експреси на базі сучасних дизель-потягів ДПКр - три у західних областях і один на сході України.
15:35
На ранок 15 серпня у Туреччині знаходяться на інспекції 6 суден-балкерів, які за день-два прийдуть до портів Одеської області під завантаження зерном та іншою агропродукцією.
13:39
Увечері 14 серпня до порту Одеси вперше з початку війни зайшли два торгівельні судна.
12:22
Що зараз відбувається на морі? До Одеси вперше з початку війни заходять торгівельні судна. Також розбираємось, де і як можна побачити російські кораблі у Севастополі та біля нього.
10:05
Вже підведені перші підсумки роботи продовженого до залізничного вокзалу маршруту №7 одеського трамваю. До кінця серпня його обіцяють продовжити ще раз.
17:02
Ще два судна з зерном вийшли в море з портів Одеської області Чорноморськ та Південний - вони прямують до Туреччини та Ірану.
16:26
Після деякої перерви через мінну небезпеку до портів Одеської області на Дунаї знову йдуть судна Кілійським гирлом через канал Бистре.
13:35
Чергова спроба зупинити Гайворонську вузькоколійку Одеської залізниці, на щастя, не вдалася тим, хто це планував.
09:15
Угорська лоукост авіакомпанія Wizz Air повідомила про надання 100 тисяч безкоштовних квитків громадянам України на рейси у Європі, але одночасно через одну з своїх дочірніх авіакомпаній планує відновити авіарейси з Абу-Дабі до москви.
19:52
11 серпня були скасовані всі рейси вузькоколійки Одеської залізниці між Гайвороном та Рудницею.
17:37
Починаючи з 2016 року в Одесі витратили біля одного мільярда гривень на виробництво власних трамваїв та реконструкцію трамвайної інфраструктури у центрі міста. Загальна ж сума планованих витрат, з урахуванням досі не реалізованих проектів за європейськими кредитами, перевищувала 90 мільйонів євро.
11:16
"Укрзалізниця" запустила свій новий мобільний застосунок з широкими можливостями для купівлі квитків на пасажирські потяги та планування поїздок.
12:57
Розповідаємо про перебіг судноплавства у портах Великої Одеси 10 серпня.
09:55
На лінії між двома містами Одеської області курсує швидкісний катер "Нібулон Експрес 4" типу "Полісся".
09:39
Санкції проти росії працюють. На росії у авіакомпанії "Аерофлот" вже почали розбирати майже нові літаки на запчастини.
17:01
Україна зараз має два пасажирські лайнери на Дунаї, щодо відновлення роботи яких йдуть перемовини власника з іноземними партнерами та інвесторами. На фото - лайнери "Україна" та "Молдавія" у Будапешті.