ТРАНСПОРТ

09:37
За перші дні червня в Одесі щодня працює на маршрутах 135-140 одиниць рухомого складу електротранспорту.
16:06
3 червня відбулися торги по процедурі "англійського аукціону" на послуги Українського Дунайського пароплавства з вивезення української пшениці з дунайських портів Одеської області Ізмаїл і Рені.
12:26
Паливна криза добралася і до Ізмаїлу на півдні Одеської області. З 10 червня вартість проїзду в автобусах Ізмаїла буде 15 гривень, для школярів - 5 гривень.
10:14
Зусилля України для розблокування її морських портів, передусім Одеси, Чорноморська та Южного, потребують міжнародних гарантій безпеки судноплавства.
12:36
Незважаючи на повідомлення про можливість розблокування порту Одеси за посередництва Туреччини, жодних гарантій безпеки з боку росії щодо цього немає.
11:05
До дунайського порту Ізмаїл в Одеській області йде перший караван з барж, навантажених контейнерами.
14:20
3 червня - це 100 днів активних бойових дій Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Аналізуємо роботу залізниці, в тому числі пасажирських, евакуаційних та вантажних перевезень в Одесі.
11:29
За травень українські залізниці навантажили 9 млн. 152 тис. тон вантажів, з яких 1,3 млн. тон зернових. Частину цих вантажів ще везуть.
19:27
З європейських країн повертаються до України все більше людей, майже всі вони користуються пасажирськими потягами. Найбільш завантажені напрямки - від західних кордонів до Києва та Одеси.
14:14
Уряд направив 250 млн. гривень на запобігання негативних наслідків у судноплавстві через розв'язану росією війну.
11:55
В Одесі знову значно зросла кількість трамваїв та тролейбусів на маршрутах - 2 червня вже 138 одиниць.
09:50
Увечері 1 червня росіяни завдали ракетного удару по залізничній інфраструктурі у Стрийському районі Львівської області. Через це затримується ціла низка пасажирських потягів, зокрема і майже всі потяги західного напрямку до Одеси.
17:33
Владельцы автомобилей часто сталкиваются с износом отдельных агрегатов и узлов, деталей и компонентов. Приходится обращаться в специализированные магазины, где удастся приобрести качественные детали и запчасти для восстановления функционала транспортного средства. Отличным решением станет магазин «АТЛ», где есть все для ремонта современного автомобиля.
16:52
Завтра, 2 червня, в Одесі знову підуть трамваї по лінії на Фонтан.
15:50
З 1 червня відновлено рух трамваїв в Одесі по маршрутам №5 та №28.
14:20
Служба автодоріг Одеської області має наміри збудувати чотири майданчики-стоянки для вантажних машин біля прикордонних КПП.
09:39
Ще один залізничний прикордонний перехід відкрили для перевезень зернових вантажів - це перехід Рава-Руська - Верхрата на кордоні з Польщею.
22:10
З 1 червня в Одесі відновлять повноцінну роботу трамвайних маршрутів до Аркадії та до парку Шевченка.
17:27
Ворог завдав збитків інфраструктурі української залізниці на 3,7 мільярда доларів. І це лише частина загальних збитків, завданих транспортній інфраструктурі України.
13:40
Навіть не переховуючись, росіяни повідомляють про наміри вивозити украдене зерно через окуповані українські порти - передусім Маріуполь та Бердянськ.
20:02
Дуже багато українців зараз повертаються додому з вимушеної евакуації. Як це зробити найзручніше? Досліджуємо пасажирські перевезення з Польщі до Одеси.
17:22
На базы державноъ компанії "Нафтогаз" буде створено національну мереж автозаправок, яка отримає націоналізовані заправки, відібрані від російських компаній.
09:33
За останні тижні біля румунської частини гирла Дунаю у морі утворилося скупчення торгівельних суден, які прямують до українських дунайських портів Одеської області Ізмаїл та Рені.
14:23
Для перевезень українського зерна до балтійських портів задіяли польські залізниці. Для цього пропонують перевозити зерно у напіввагонах, а також відкрили декілька полігонів для українських вагонів-зерновозів на колії 1435 мм.
15:16
Укравтодор возобновил работу комплексов автоматической фиксации в движении нарушений габаритно-весовых норм. А с 23 мая после недели их работы в тестовом режиме — также практику штрафов перевозчиков, превышающих предельные параметры.