Транспорт

17:04
Вже не в перший раз одеська міськрада починає тендер на капітальний ремонт дороги, яка йде від вулиці Житомирської до Овідіопольської дороги та відома під неофіційною назвою "Овідіопольська дуга".
14:51
Адміністрація морських портів України займається поглибленням дна у дунайських портах Ізмаїл та Рені на півдні Одеської області.
11:55
Продовжується судноплавство з великих морських портів Одеської області. Гарантованим Україною коридором скористалися вже 69 суден.
15:20
Відразу після відновлення судноплавства до портів Великої Одеси 27 жовтня по гарантованому Україною фарватеру відправилися відразу 13 суден. Частину з них можна було спостерігати на рейді Одеси 29 жовтня.
09:36
27 жовтня було відновлено судноплавство за гарантованим Україною коридором з морських портів Одеської області.
15:35
Запропонований Міністерством інфраструктури проект "зеленого коридору" на автодорозі між Рені на півдні Одеської області та Галацем (Румунія) фактично передбачає транзит через молдавську ділянку дорозі без додаткового прикордонного контролю.
17:42
Українська зернова асоціація вважає, що в морських портах Одеської області з'явилися необгрунтовані затримки суден, які не пов'язані з питаннями безпеки, навігації чи погодними умовами.
09:26
Сьогодні, 26 жовтня, судноплавство за коридором з морських портів Одеської області тимчасово призупинено через дії російської авіації з мінування судноплавного фарватеру.
12:49
Колеса в автомобиле являются важным элементом комфорта и безопасности в процессе управления. Они обеспечат нормальное поведение на дороге, идеальное сцепление с поверхностью дорожного полотна, а также сформируют мягкость и плавность хода. Водители в любой момент могут столкнуться с проблемами или поломкой колес, поэтому необходимо своевременно реагировать на любые изменения и обращаться к специалистам за помощью.
16:36
Керівництво "Укрзалізниці" знову заявляє про плани електрифікації та збільшення пропускної здатності лінії на півдні Одеської області у напрямку дунайських портів Ізмаїл та Рені.
12:41
За перші тижні жовтня українська залізниця перевезла 790 тисяч тон експортних зернових вантажів. З них до портів йшло 350 тисяч тон, а до сухопутних прикордонних переходів 440 тисяч тон. Цифри були озвучені під час наради керівництва "Укрзалізниці" та зернового ринку 19 жовтня.
11:01
Гарантований ВМС України та урядом коридор судноплавства з морських портів Одеської області за два місяці роботи дав змогу експортувати майже 700 тисяч тон зерна, з яких половину привезли до портів залізницею.
16:14
Одесса — город с развитой инфраструктурой и широкими возможностями для покупки автомобиля.
14:50
Дані сервісів відстеження морського трафіку показують, що з середини серпня вже 45 суден пройшли гарантованим Україною коридором до морських портів Одеської області.
12:29
21 жовтня на старовинній Гайворонській вузькоколійці відбувся черговий паровозний фестиваль, який виглядав дуже мальовничо на фоні пейзажів золотої осені.
10:50
З 23 жовтня на вулицях Одеси після кількамісячної перерви знову можна зустріти трисекційні трамваї "Одіссей-Макс".
15:25
У Туреччині переконані в можливості відновити дію Чорноморської зернової ініціативи та продовжують докладати зусиль в цьому напрямку, залишаючись на контакті як з основними «гравцями», так і зі сторонами, які можуть сприяти процесу.
13:13
Ремонт трамвайних колій в Одесі біля "Привозу" завершується. Трамваї №5 та №28, які були тимчасово скасовані, або курсували за зміненими трасами, повертаються на своїї звичні маршрути вже 21 жовтня.
11:04
Черговий інцидент з підривом на міні торгівельного судна стався 18 жовтня поблизу гирла Дунаю неподалік від узбережжя Одеської області.
10:15
Уряд Греції обговорює плани вантажного залізничного сполучення з Україною через Болгарію, Румунію та Молдову.
16:46
За 9 місяців 2023 року у вагонних депо Одеської залізниці відремонтували майже 4300 вантажних вагонів, що становить майже третину всього обсягу ремонту вагонів " Укрзалізниці".
14:49
Станом на 18 жовтня судноплавство до морських портів Одеської області продовжується.
12:14
Одеська мерія починає ремонт доріг у житловому масиві Котовського - тих, по яким їздять великовантажні автомобілі.
16:54
"Укрзалізниця" продовжує ремонтувати ділянку залізниці в Карпатах у напрямку Рахова, що призводить до зміни розкладів та маршрутів низки пасажирських поїздів.
14:10
Ділянку Одеської об'їздної дороги, яка проходить по дамбі Хаджибейського лиману, будуть два тижні ремонтувати.