Происшествия

15:30
За останні дні в Одесі ліквідували вже чотири колл-центри, які займалися шахрайським видурюванням у людей грошей з їх банківських карток.
13:23
Вранці 10 серпня стало відомо про затримання голови Білгород-Дністровської районної ради Одеської області Григорія Мельниченка.
13:27
Такі собі блогери оприлюднювали відео, з яких можна було здобути інформацію про роботу ППО, дислокацію та переміщення підрозділів ЗСУ в Одесі та Одеській області.
11:02
Черговий скандал із воєнкомом в Одеському обласному ТЦК - цього разу щодо воєнкома міста Южне.
16:23
Керівники навчального центру Нацгвардії в Одесі нарахували собі майже мільйон премій за начебто "участь у бойових діях".
10:56
Контррозвідка Служби безпеки провела в Одесі багатоетапну спецоперацію, у результаті якої затримано ще одного агента головного управління генштабу зс рф (більш відомого як гру).
14:34
Одеський військовий чиновник-бухгалтер займався тим, що протягом трьох місяців присвоював собі зарплати морських піхотинців на загальну суму у 10 мільйонів гривень.
17:07
СБУ викрила в Одесі військового чиновника, який вимагав «відкати» за ремонт казарм для мобілізованих до ЗСУ.
15:15
Один з ліквідованих шахрайських кол-центрів був розташований у приміщенні, де раніше був волонтерський центр та офіційний гуманітарний штаб обласної адміністраціїю.
16:17
Мова йде про ту частину майна скандального колишнього воєнкома Одеської області Борисова, яка залишається в Україні.
14:12
Ще одна з ключових фігур забороненої партії ОПЗЖ визнана державним зрадником - це колишній нардеп Вадим Рабинович.
09:27
СБУ повідомила про підозру в державній зраді екснардепу Мураєву.
12:45
Один з нардепів, обраний у Запорізькій області від проросійської партії опзж, став колабораціоністом, співпрацюючи з окупантами. Його затримали.
11:20
Підозрюваний у незаконному збагаченні воєнком Одеської області Євген Борисов не встиг втекти - його затримали у Києві.
14:02
Екс-голова Одеської ОДА та екс-міністр охорони здоров'я Максим Степанов став підозрюваним у справі з розкрадання 450 мільйонів гривень.
16:18
СБУ блокувала корупційну схему, організовану депутатом Одеської міської ради.
13:20
Кіберфахівці і слідчі Служби безпеки затримали в Одесі ворожого пропагандиста, який виправдовував збройну агресію рф і закликав до захоплення державної влади в Україні.
14:34
СБУ затримала в Одесі бойовика російської «самооборони Криму», який у 2014 захоплював адмінбудівлі на півострові.
16:06
СБУ затримала місцевого ексдепутата з Одеської області, який привласнив 15 земельних ділянок на узбережжі Чорного моря.
10:20
Мова йде про екс-заступника міського голови Одеси Михайла Кучука. Його розшукує НАБУ.
16:36
Бійці Нацгвардії в Одесі виявили ймовірних зрадників України
12:02
СБУ викрила «активіста» в Одеській області, який прикриваючись боротьбою з корупцією, вимагав гроші з бізнесу 
16:03
Дружину депутата Одеської облради та її спільників підозрюють у привласненні коштів держави під час капремонту вуличного освітлення.
15:55
СБУ завершила досудове розслідування щодо агента фсб, який збирав розвіддані про нові підрозділи Сил оборони в Одеській та Миколаївській областях.
13:40
Після втручання особисто президента військове командування звільнило з посади воєнкома Одеської області. Тепер він став фігурантом розслідування прокуратури, яка перевіряє факти можливого незаконного збагачення, ухилення від військової служби та перевищення службових повноважень Борисовим