Происшествия

13:51
Продовжується розслідування справи з незаконної приватизації міжнародного аеропорту Одеси. До СІЗО відправляють відомого бізнесмена Олександра Грановського, який зараз змінив прізвище на Борухович.
15:50
СБУ викрила на корупції все керівництво ВЛК одного з районів Одеської області: підозри оголошено також ухилянтам, які скористалися «схемою».
12:02
СБУ затримала в Одесі російського інформатора, який хотів «зламати» телефон військової ЗСУ задля розвідувальних даних.
14:40
СБУ в Одесі затримала ексдиякона УПЦ (МП), який відправляв ухилянтів за кордон під виглядом «церковних місіонерів».
11:41
СБУ викрила корупційну схему, за якої посадовці Адміністрації судноплавства та порту в Ізмаїлі продавали посвідчення моряків, які згодом використовувалися для виїзду за кордон ухилянтів від мобілізації.
13:09
Одного з бенефіціарів приватизації Одеського аеропорту - бізнесмена Бориса Кауфмана, затримали та відправили до СІЗО під залог.
12:54
Служба безпеки викрила на корупції чиновницю Державної податкової служби в Одеській області, а також ліквідувала нові корупційні схеми на Одеській, Львівській та Житомирській митницях. 
11:22
Черговим фанатом російської агресії виявився вчитель мистецтва.
15:05
В Одеській області викрили та затримали посадовця пенітенціарного органу, який вимагав хабар за можливість залучення іноземних інвестицій.
17:07
Одеській області судитимуть чиновників ОВА та київських бізнесменів, які привласнили 7,5 млн. гривень на будівництві амбулаторій.
13:23
Правоохоронні органи розслідують справу, яка почалася більш як 15 років тому - про приватизацію одеського аеропорту.
14:51
Одесит спробував вимагати від військовозобов'язаного чоловіка 20 тисяч доларів за вплив на співробітників військкомату.
10:53
Голова однієї з територіальних громад Березівського району Одеської області вимагав хабаря за ремонт у бомбосховищі - за що й був затриманий та отримав підозру.
11:30
В Одесі затримали місцевого мешканця, який раніше брав участь у проросійських провокаціях, а потім воював у складі формувань терористів у Луганській області.
12:17
В Одесі СБУ ліквідувала корупційну схему, до організації якої причетний секретар ВЛК.
13:57
Один з одеських сепаратистів, який пізніше воював у складі терористичних формувань так званої "ДНР", заочно засуджений до 14 років тюрми - як тільки впіймають, відразу посадять.
16:40
Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону проводить обшуки та інші слідчі дії у всіх ТЦК в межах Одеської області.
10:56
Мова йде про екс-заступника голови Одеської ОДА і ОВА Ігоря Ткачука. Його будуть судити за хабарництво.
10:33
У Києві СБУ затримала одесита, який за гроші "здавав" позиції сил оборони України та інформацію про об'єкти інфраструктури росіянам.
13:35
В Одеській області впіймали та засудили до 8 років ув'язнення бойовика терористичної організації "лнр".
14:49
В Одеській області засуджено чергового ворожого інформатора, який поширював інформацію про переміщення Сил оборони на території регіону.
09:22
Але заарештували її не лише за це, а ще й за несплату податків на понад 100 мільйонів гривень.
14:14
Прихильниця "русскогомира" організувала в Одеській області схему нелегального перевозу через кордон чоловіків призовного віку.
16:01
СБУ затримала зрадницю, яка «була на зарплаті» у фсб за коригування повітряних ударів по Одесі.
13:31
Посадовець порушив встановлені законом України обмеження щодо зайняття іншою оплачуваною діяльністю (крім викладацької, наукової та творчої діяльності, медичної та суддівської практики, інструкторської практики зі спорту) або підприємницькою діяльністю.