Транспорт

15:35
Протягом вересня будуть скасовані багато пасажирських поїздів з різних міст України, в тому числі з Одеси, до Перемишля.
10:49
Удар російськими дронами-камікадзе в ніч на 16 липня прийшовся на порт Рені на півдні Одеської області, де була пошкоджена портова інфраструктура та знищено досить велику кількість зерна.
15:05
Майже 1400 вантажних залізничних вагонів збудували в Україні протягом 2023 року.
13:34
Турецькі урядові посадовці вважають, що потрібно відновити так чи інакше роботу "зернового коридору" з морських портів Одеської області, оскільки дунайський судноплавний маршрут має обмежену пропускну здатність.
09:50
Судноплавство з морських портів Одеської області можна вважати повністю розблокованим. Вранці 16 серпня з порту Одеса вийшов у море контенеровоз.
17:37
В Одесі вже повним ходом йде ремонт трамвайної розв'язки на розі вулиць Старопортофранківської та Пантелеймонівської.
15:20
Одеська область отримала другу партію з придбаних у 2023 році 28 шкільних автобусів.
13:03
Судноплавство до дунайських портів Одеської області останніми днями стало більш інтенсивним - у Ізмаїлі та Рені знаходяться 144 судна і прямують ще 44 судна.
10:59
Фонд державного майна у сьомий раз виставив на приватизацію єдиний майновий комплекс ДП «Білгород-Дністровський морський торговельний порт».
13:48
Головка блока цилиндров (ГБЦ) - важная деталь двигателя, отвечающая за герметичность камер сгорания. Также в ГБЦ находятся свечи зажигания и форсунки для впрыскивания топлива. 
11:35
ВМС України почали реєстрацію торгівельних суден на судноплавство по безпечному коридору до морських портів Одеської області.
10:40
Темою зустрічі делегацій України, Румунії, Молдови та Єврокомісії у Галаці стало збільшення транзиту українських аграрних вантажів через Румунію залізницею та через дунайські порти Одеської області.
17:33
В Одеській області обіцяють у найближчий час почати проектування розширення автотраси М15 Одеса - Рені до чотирьох смуг руху замість нинішніх двох.
14:14
Новий законопроект повинен спростити та полегшити залізничний транзит на перевезення молдавських вантажів по території України та, відповідно, українських вантажів територією Молдови.
16:16
Фактично мова йде про можливість поновити процес розконсервації та реконструкції аеропорту в Ізмаїлі, що було почато 2020-2021 рр.
14:04
Морський аграрний експорт України за липень 2023 року скоротився на 29% відносно червня і складає 3,7 мільйона тон аграрної продукції.
11:59
Оголошено тимчасові коридори для торгівельних суден, що йдуть до/з портів України, маючи на увазі як морські, так і дунайські порти Одеської області.
17:37
Видані росіянами у окупованих українських портах документи про реєстрацію морських суден та інші морські документи про сертифікацію та безпеку не будуть визнаватися ІМО - організацією, яка загалом контролює реєстрацію морських суден по всьому світу.
13:50
Призначено на кінець серпня додаткові пасажирські поїзди з Одеси до Львова, а також туди пойдуть поїзди з Києва, Кривого Рога, Дніпра, Ізюма, Харкова.
10:12
Справжній фестиваль ретро-залізниць проведуть у Гайвороні, який є неофіційною столицею вузькоколійних українських залізниць. Тут з 18 по 20 серпня можна буде побачити всі діючі паровози України.
16:46
У прийнятій Одеською облрадою "Програмі соціально-економічного розвитку" Одеської області йдеться про плани повністю або частково передати у концесію три великі порти - Одеський, Чорноморський та Ізмаїльський.
15:02
Рейдова перевалка буде відбуватися у акваторії порту Усть-Дунайськ, офіційні межі якого нещодавно збільшили рішенням Кабміну. Поки що починаються організаційні заходи щодо забезпечення такої перевалки.
09:32
Пошкоджену через аварію ділянку залізниці у Молдові відбудували та увечері 7 серпня запустили там рух потягів.
13:56
На черговому приватизаційному аукциіоні з продажу Білгород-Дністровського порту не знайшлося жодного бажаючого придбати у держави цілий порт.
11:42
Під час війни у Одеській обласній раді затвердили документ, який передбачає проектування та будівництво починаючи з 2024 року нового мосту через Дністровський лиман.