Транспорт

16:21
Повітряний прос ір України можуть відкрити частково для цивільної авіації навіть до завершення війни
13:33
Порти Рені, Ізмаїл, Усть-Дунайськ та новий портовий термінал в Орлівці на Дунаї в південній частині Одеської області мають потенціал зростання сумарного вантажообігу до понад 20 мільойнів тон щорічно.
10:43
Частина маршрутів трамваїв та тролейбусів в Одесі обмежені через аварію.
17:27
Агенція регіонального розвитку Одеської області та ТОВ «Мерск Україна ЛТД» підписали меморандум про співробітництво.
15:51
26 квітня росіяни знову заблокували судноплавство з портів Одеської області "зерновим коридором" та почали розповсюджувати фейки про український флот.
13:43
На найближчу сесію Одеської міськращи винесено проект рішення про геологічні та інженерні дослідження на узвозі Маринеска.
16:36
Європейське агентство з безпеки мореплавства (EMSA) надасть Одеській філії ДП «Адміністрація морських портів України» (АМПУ) спеціалізоване обладнання для локалізації та ліквідації забруднень у Чорному морі. Про це повідомила прес-служба АМПУ.
10:15
З 24 квітня на автотрасі Одеса - Київ запустили систему зважування під час руху WIM - на мосту через Хаджибейський лиман.
16:53
Країни «Великої сімки» (G7) закликали до продовження, повної імплементації та розширення критично важливої Ініціативи щодо безпечного транспортування зерна та продуктів харчування з українських портів Одеської області у Чорному морі. Про це ідеться в комюніке міністрів сільського господарства країн-членів групи, повідомляє Reuters.
14:34
Франція надасть Україні технічну і фінансову допомогу у відновленні залізничної інфраструктури та у оновленні парку локомотивів.
11:01
Із Закарпаття з 24 квітня запускають новий пасажирський потяг до австрійської столиці Відня через Будапешт. Наскільки зручний цей маршрут для пересадок з Одеси?
14:33
Розвиток інфраструктури українських дунайських портів на півдні Одеської області буде відбуватися за фінансової допомоги Європейського банку реконструкції та розвитку.
10:56
У Харкові представили відремонтовані та модернізовані тепловози і електровози "Південної залізниці".
17:47
20 квітня у США була зроблена спроба тестового запуску космічної ракети-носія Starship компанії Ілона Маска Space X. Польот виявився невдалим.
16:36
З 28 квітня відкривається продаж квитків на пасажирські потяги до Покровська Донецької області. До цього на дану станцію курсували лише евакуаційні пасажирські потяги.
15:51
Порт Усть-Дунайськ на півдні Одеської області нещодавно був проданий з аукціону і став першим в Україні повністю приватним портом. Напередодні був офіційно підписаний договір купівлі-продажу. Що планує робити там новий власник.
13:54
Приморский суд Одессы 18 апреля заочно огласил приговор бывшему заместителю руководителя областной милиции Дмитрию Фучеджи, который фигурировал в деле о событиях 2 мая.
13:13
Заблокована через бюрократичний саботаж росії судноплавство "зерновим коридором" з портів Одеської області відновлюється після перемовин віце-прем'єра з питань інфраструктури Олександра Кубракова з міністром оборони Туреччини Хулусі Акаром.
15:58
Рух суден у напрямку до портів Одеської області та з них "зерновим коридором" знову фактично заблокований через бюрократичний саботаж росіян.
10:52
Україна отримає конфіскований у росіян літак Ан-124 "Руслан". Його нашій країні планує передати Канада
09:29
Аварія з зіткненням двох торгівельних суден сталася неподалік від порту Рені на півдні Одеської області.
12:02
"Зерновий коридор до портів Одеської області відновив діяльність після кількох днів бюрократичної блокади з боку росії
16:16
Порт Білгород-Дністровський продадуть з аукціону повторно - оскільки перший покупець так і не заплатив гроші.
13:45
Вже кілька днів в Одесі йдуть розмови про можливий зсув грунту на узвозі Маринеска, що, теоретично, загрожує руху трамваїв та автотранспорту. Що ж відбувається?
10:20
Скориговані через російське вторгнення плани розвитку європейської транспортної мережі TEN-T повністю виключені з росії та білорусі, натомість акцентовано розвиток у бік України і Молдови, зокрема до портів Одеської області.