ВІЙНА

18:20
У нашому сьогоднішньому огляді подій Великої Вітчизняної Війни українського народу проти російських загарбників за 23 вересня, 212-й день війни, головну увагу ми приділяємо відновленню ворожих ударів по Одесі.
15:35
Вдень 23 вересня росіяни здійснили повітряний наліт на Одесу безпілотниками. В місті працювала зенітна артилерія. Частина ворожих безпілотників збита.
13:13
Пропагандисти з росії почали розповсюджувати фейкову інформацію про те, що підводні човни чорноморського флоту залишилися у Севастополі.
09:01
Кілька тижнів тому в одному з чергових пакетів військової допомоги від США та Великобританії Україна могла отримати морські безпілотні катери. 21 вересня у Севастополі був помічений на берегу невеликий ударний безпілотний катер - камікадзе. Це співпало з тим, що російський флот ще з 15 вересня припинив патрулювання зовнішнього рейду Севастополя бойовими кораблями.
08:33
Інформуємо про основні події на фронтах станом на ранок 23 вересня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
20:07
Сьогоднішній огляд морських новин за 22 вересня дає відповідь на питання, чому російський флот припинив патрулювання зовнішнього рейду Севастополя. І це остаточна поразка росії на Чорному морі.
19:07
У Чорному морі продовжує перебувати оперативне з'єднання російського флоту, яке загрожує ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
17:17
В студії одеського телеканалу "Перший Міський" аналізую можливий вплив мобілізації в росії на загальний хід війни та можливий відступ російського флоту з Севастополю під ударами ЗСУ.
13:41
У Інституті вивчення війни вважають, що оголошена у росії часткова мобілізація не буде мати суттєвого впливу на хід війни протягом наступних кількох місяців.
10:32
215 захисників Маріуполя, в тому числі іноземці, які виступили на боці України, вже на свободі - за програмою обміну полоненими.
08:56
Інформуємо про головні воєнні події станом на ранок 22 вересня за оперативними даними Генштабу ЗСУ.
11:45
Если бы путина были яйца, то он... объявил бы нам войну. А так лишь подписал указ о частичной мобилизации. Словно до этого он ее не пытался проводить.
11:11
Станом на 21 вересня росія тримає у Чорному морі три ракетні кораблі - як і вчора. Вони загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України.
08:56
Повідомляємо про головні події на фронтах станом на ранок 21 вересня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
20:10
Впервые эта фраза, приписываемая Сталину, была опубликована во власовской газете "Заря" №67 от 1944 года. На самом деле Сталин ничего подобного не произносил. Это сделал заместитель наркома обороны по воспитательной работе Л.З. Мехлис (между прочим, одессит). Фраза так понравилась Сталину, что он решает принять 16 августа 1941 г. приказ № 270 "без публикации" от имени Ставки Верховного главного командования и коллективно подписать: Сталин, Молотов, маршалы Буденный, Ворошилов, Тимошенко, Шапошников и генерал армии Жуков.
19:29
Майже всі підводні човни російського чорноморського флоту остаточно перебазувалися до Новоросійську - тому що в окупованому Севастополі їм загрожує бавовна.
17:37
Станом на 20 вересня росіяни знову вивели в море декілька ракетних кораблів, збільшивши їх чисельність у морі до трьох.
16:00
20 вересня росіяни наростили склад оперативного з'єднання свого флоту у Чорному морі, але передислокували підводні човни у Новоросійськ.
12:02
Армія України продовжує методичний наступ у Херсонській області, здійснює вогневий контроль над всією окупованою частиною регіону та знищує всі ворожі переправи через Дніпро та Інгулець.
10:10
Це 28 танків М-55S, які являють собою модернізований варіант старого радянського танку Т55.
08:58
Інформуємо про перебіг подій на фронтах на ранок 20 вересня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
18:28
Окупаційні підрозділи російської армії, розташовані на правому березі Дніпра у Херсонській області, заблоковані та намагаються організовано відступати. Також вони намагаються створити нові імпровізовані переправи через Дніпро.
17:10
(из обращения жителей Петербурга к небесам)
16:30
ЗСУ продовжують наступальні дії на південному фронті. У Харківській області поки що армія України закріплює досягнуті успіхи. На морі росіяни втекли у порти. А самого президента росії просто жалюгідно опустили лідери інших країн Азії. Оперативна ситуація за 19 вересня.
15:46
За указом президента України створено 15 військових адміністрацій на території Херсонської області.