ТРАНСПОРТ

09:02
Сьогодні після вчорашнього вимушеного простою міський електротранспорт Одеси поновлює свою роботу. Але, як виявилося, лише на пару годин.
21:31
На залізниці продовжуються затримки пасажирських потягів, також запущені додаткові рейси між Львовом та Ужгородом. Найбільші затримки - у напрямку Одеси.
15:00
Одеська залізниця повідомила, як сьогодні курсують приміські електрички з Одеси та інших міст в умовах обмежень та наслідків блекауту.
12:36
Частину пасажирських потягів, які прямують з Одеси та інших міст до Ужгорода та Рахова обмежують лише до Львова чи Івано-Франківська.
09:50
Рух пасажирських потягів продовжується з затримками. В основному, майже всі потяги йдуть під тягою резервних тепловозів.
09:16
24 листопада у першій половині дня міський електротранспорт в Одесі не працює.
16:59
Більшість приміських електричок в Одесі, Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та інших регіонах України відправляються з затримками з зрозумілих причин - через російські ракетні удари.
16:24
У другій половині дня 23 листопада на залізниці хатримубться пасажирські потяги через російські ракетні удари по енергетичній інфраструктурі.
17:41
Україна завершила процедуру виходу з Угоди про координаційні органи залізничного транспорту СНД (Співдружності незалежних держав), яка раніше забезпечувала координацію роботи залізниць країн колишнього СРСР. 
13:25
Служба автодоріг Одеської області завершує ремонт останньої ділянки дороги Т1627, яка веде від Сарати і Арцизу до кордону з Молдовою у Басарабясці - там влаштовують вирівнюючий шар асфальту.
09:18
Вище керівництво України планує задіяти порти Миколаївської області разом з портами Одеської області в "зерновому коридорі". Про такі плани стало відомо під час продовження терміну дії "зернової ініціативи".
16:40
До потяга сполученням "Київ - Херсон" додають додаткові вагони та відкривають попередній продаж квитків за підсумками перших рейсів.
17:52
У турецьких водах чекають дозволу на перехід Чорним морем до портів Одеської області "зерновим коридором" 76 торгівельних суден.
13:03
З квітня 2022 року порт Білгорода-Дністровського працює у форматі логістичного центру та збільшив у такому режимі вантажообіг у 100 разів.
18:00
Автобуси між Одесою та звільненим Херсоном почали курсувати майже відразу після звільнення останнього від російських окупантів.
09:20
Починаючи з 1 серпня з морських портів Одеської області в море вийшли 483 судна, які експортували 11,6 млн тон української аграрної продукції.
14:08
Перший за час війни рейс пасажирського потягу до Херсону виконав склад "Потяга до Перемоги". Залізничнау інфраструктуру відновили буквально за тиждень.
15:55
Рішення уряду Туреччини про заборону проходу танкерів з російською нафтою без страховки фактично означає повне припинення морського експорту нафти з росії через її чорноморські порти.
13:56
"Укрзалізниця" вже сьогодні, 18 листопада, відправляє перший пасажирський потяг до визволеного Херсону.
09:48
Міністр інфраструктури Олександр Кубраков повідомив про продовження терміну дії "зернового коридору" з морських портів Одеської області ще на 120 днів.
18:09
Протягом 10 місяців 2022 року через морські та дунайські порти Одеської області відправили на експорт 26 мільйонів тон аграрної продукції.
17:27
З 17 листопада почне курсувати пасажирський потяг з Києва до нещодавно визволеного Ізюма.
15:18
Значна частина пасажирських потягів станом на середину дня 16 листопада продовжує затримуватися через завдані російськими ударами ушкодження енергетичній та залізничній інфраструктурі.
20:03
Увечері 15 листопада ряд пасажирських потягів затримується через спричинені російськими ракетними ударами руйнування інфраструктури та знеструмлення контактної мережі.
12:02
Міністр інфраструктури обіцяє повернути пасажирське залізничне сполучення до Херсону протягом 10 днів - тобто, приблизно 24-25 листопада.