15:30
Южный Курьер продолжает цикл увлекательных фотопрогулок по самым колоритным, и при этом неприглядным местам Одессы - самому настоящему ее чреву. На этот раз наш фотокорреспондент исследовал Одесскую киностудию.
12:40
19 и 20 июля на сцене Одесской оперы можно увидеть классический балет в исполнении лучших танцоров московских театров. На первом представлении побывал фотокорреспондент Южного Курьера.
00:05
Южный Курьер показывает своим читателям все подробности работы Верховной Рады Украины - от депутатской столовой и кулуаров до рабочего места Надежды Савченко.
17:20
В Одессе, как и во многих других городах мира, скоро появится трамвай-кафе. Два ретро-трамвая, изготовленные в виде точных копий старых вагонов "МТВ-82" появились сегодня на 6-й станции Большого Фонтана.
13:17
В Одессе в рамках Международного фестиваля на Ланжероновском спуске показали фильм "В поисках Бабеля", режиссером которого является Дэвид Новак.
11:25
Вечером 15 июля с торжественного шествия по красной дорожке открылся Одесский международный кинофестиваль. Подробности - в фоторепортаже Южного Курьера.
18:30
Южный Курьер продолжает публикацию фронтовых записок нашего фотокорреспондента Валерия Пузика. Як тренувався Правий сектор. Полігон "Десна". Січень-лютий 2015 року.
15:00
В Одессе на сцене Филармонии состоялся концерт музыкального коллектива Freedom Jazz - подробности в фоторепортаже Южного Курьера.
12:40
Южный Курьер продолжает знакомить своих читателей с современной жизнью неприглядных, но сохраняющих колорит старой Одессы районах города. На этот раз нас ожидают Дальние Мельницы - уголок почти сельской глубинки, затиснутый между промзоной, автомагистралями и железной дорогой.
17:30
Пам’ять - єдине, що у нас є і буде. Ми будемо повертатись сюди завжди, усе своє життя, в ці окопи, до нас молодих зі зброєю. От побачиш. Ти зрозумієш це пізніше. "Як Бог дасть" - фрагмент з неопублікованої книги "Шахта".
12:00
В первый день июля в обновленном Зелёном театре состоялся творческий вечер Юрия Андруховича – известной личности в украинской литературе. Встреча с писателем происходила в рамках проекта Meridian Odessa: Творческое лето-2016.
17:30
"Цей текст писався літом минулого року в Авдіївці та Опитному. Живий, а значиться числом. 300. Не факт, що про нього напишуть. Не факт, що про нього згадають." - продолжение фронтовых записок фотокорреспондента Южного Курьера.
21:20
Подводя итоги весьма насыщенного событиями дня 30 июня на Думской площади, Южный Курьер публикует фотоподборку окруживших здание мэрии силовиков.
17:50
Чутки про загиблих розповзаються поступово. Спочатку нечітко: міна, позиція, двохсотий, поранений. Із різних уст вони набирають контури, стають об’ємними.
17:00
Реконструкция Старосенной площади продолжается - сейчас в стройплощадку превратилась посадочная платформа конечной станции трамваев.
17:15
Что такое фестиваль для удаленного и труднодоступного района Одесской области? Во-первых, это жизнь. В этот день люди с разных поселков собираются вместе, пробуют местные блюда, наслаждаются танцевальными и вокальными коллективами, знакомятся друг с другом. Во-вторых, проведение масштабного фестиваля – это возможность показать жителям областного центра свой край, в котором редко бывают гости с больших городов.
18:00
Южный Курьер начинает публиковать фронтовые записки своего фотокорреспондента Валерия Пузика, в 2015 году несколько месяцев провоевавшего на фронте АТО в составе ДУК "Правый Сектор". Автор относит себя к "Ненужному поколению", как в свое время Эрнест Хемингуэй, Гертруда Стайн, Эрих Мария Ремарк и многие другие назвали свое поколение, молодых ветеранов Первой мировой - "потерянным поколением".
17:15
Политическая борьба в Одессе достигла такого накала, что уже больше двух месяцев прямо на Думской площади проходит протест против мэра Геннадия Труханова, а ряд СМИ уже называют фамилии его преемников из числа его же заместителей. Одновременно терпит жесткие кадровые потери один из основных его оппонентов - губернатор Михаил Саакашвили, чьи протеже вынуждены уходить в отставку.
16:30
Южный Курьер продолжает цикл увлекательных фотопрогулок по самым колоритным, и при этом неприглядным местам Одессы - самому настоящему ее чреву. На этот раз наш фотокорреспондент исследовал руины завода Краян, на котором когда-то строили паровозы, бронепоезда, танки "НИ" и мощнейшие краны.
17:37
Чорноморський флот російської педерації останні два-три дні, 5-7 червня 2024 р., демонструє незвичну активність. Однак, якщо проаналізувати дії росіян та загрозу для їх кораблів від України - то все виглядає цілком логічним.
916
13:53
Продовжуємо стежити за російським чорноморським флотом. Частина його кораблів панічно тікає від неминучого українського удару.
890
10:20
Ракетний корвет "Гетьман Іван Мазепа" ВМС України вийшов у море на перші ходові випробування.
845
12:32
Вночі 2 червня росіяни завдали повітряний удар дронами-камікадзе. Чвстину ворожих шахедів збили в Одеській області.
705
15:39
СБУ затримала колишніх одеських «антимайданівців», які працювали на фсб і готували атаки на залізничну інфраструктуру Одеської області.
678
16:26
Одеса отримала від Японії чергову допомогу - три екскаватори KOMATSU, а також запасні частини до них. 
651
13:43
Скандально відомий своїм хабарництвом колишній військком Одеської області Борисов був звільнений з-під варти, але пробув на волі лише кілька хвилин - його негайно затримали знову.
628
15:25
Артеріальний тиск є одним з ключових показників стану здоров’я людини. Він вказує на силу, з якою кров тисне на стінки артерій під час кожного удару серця. Нормальний кров’яний тиск забезпечує ефективне постачання кисню та поживних речовин до органів та тканин, що є необхідним для їх правильної функції. Проте відхилення від норми можуть вказувати на серйозні стани, такі як гіпертонія або гіпотонія. Регулярний моніторинг артеріального тиску дозволяє своєчасно виявити проблеми та запобігти можливим ускладненням.
607
13:23
СБУ затримала диверсанта фсб, який підпалив електропідстанції у Одеській області.
586
18:18
Вже з завтра, 1 червня, підвищується тариф на електроенергію для населення.
563
09:37
У ніч на 7 червня 2024 р. росіяни завдали комбінований повітряний удар крилатими ракетами і дронами-камікадзе, однією з цілей якого стала Одеса, а також західні області.
558
14:53
В школах Одеси і області завершився навчальний рік. Школу закінчили майже 18 тисяч 11-класників.
547
14:04
Мова йде про створення "Укрзалізницею" мережі невеликих газових теплових електростанцій загальною потужністю до 250 мегаватт - це приблизно чверть потужності одного типового ядерного енергоблоку.
526
10:26
На 2 червня по всій Україні запроваджені екстрені відключення електроенергії.
499
15:50
Морські дрони ГУР України потопили два російських катери біля берегів окупованого Криму, незважаючи на опір росіян.
495
11:11
Котельня "Північна-2" в Одесі буде відремонтована за 64 мільйони гривень.
491
12:35
Стало відомо, що російські кораблі чорноморського флоту у Азовському морі не тримаються одним з'єднанням, а розділилися на кілька груп.
469
15:35
На початку червня 2024 р. ситуація в українській енергосистемі погіршується.
466
13:55
СБУ повідомляє про підозру у державній зраді дружині колишнього нардепа Ігоря Маркова, який після 2014 року втік на Росію, став спочатку сепаратистом, а потім державним зрадником.
447
11:47
Об'єднаний флот НАТО прибув у литовський порт Клайпеда для спільних військово-морських навчань у Балтійському морі з метою відпрацювати кризові ситуації, які можуть виникнути через дії росії.
441
12:24
6 червня весь цивілізований світ, крім росії, відзначає 80-річний ювілей "Дня Д" - висадки союзників у Нормандії 1944 року, що створило повноцінний другий фронт Другої світової війни.
412
11:11
У ніч на 8 червня відбулася нова повітряна атака росіян із застосуваннями дронів-камікадзе.
409
11:31
Вночі з 31 травня на 1 червня росіяни завдали по Україні повітряний удар, запустивши рівно 100 засобів ураження. Це був вже третій комбінований удар за останній тиждень.
407
12:33
Єменські хусити. які з берегу займаються морським піратством, вперше з початку своїх обстрілів торгівельного судноплавства, обстріляли українське судно.
405
11:30
У Всесвітній день донора крові в Одесі відкрилася незвична виставка, присвячена порятунку життя за допомогою донорства.
404
15:59
Вкотре з початку війни розглядаються можливості розміщення в портах Одеської області турецьких суден - плавучих електростанцій. Чи залишиться це в черговий раз на словах - покаже час та можливості України гарантувати безпеку таких суден.
385
09:29
Всю ніч на 14 червня продовжувалися повітряні атаки росіян на Україну з задіянням стратегічних бомбардувальників, дронів та балістичних ракет.
360
09:22
Уряд погодив повернення Одеського нафтопереробного заводу у державну власність. Завод не працює з 2014 р., а під час війни, ймовірно, отримав пошкодження від російських ударів.
354
16:01
Новий індустріальний парк може бути створений на базі території суднобудівного заводу у Кілії.
352
15:44
В современном мире квартирные кражи становятся все более распространенным явлением. Для защиты квартиры и личных вещей необходимо принимать комплексные меры.
336