22 лютого 2024

22:18
19 февраля 2024 года посол по особым поручениям МИД Украины Паун Роговей провел в Тирасполе встречу с вице-премьер-министром Молдовы по вопросам реинтеграции Олегом Серебряном и самозванным "президентом" приднестровского региона Молдовы Вадимом Красносельским, в ходе которой оговаривалось возобновление консульских отношений с этим пророссийским анклавом с согласием Молдовы, естественно.
22:10
Данія оголосила про новий пакет військової допомоги, про безпекову угоду та про конкретні терміни постачання винищувачів F-16.
22:14
Корейська компанія SsangYong зацікавлена у приватизації Білгород-Дністровського порту та Одеського припортового заводу. Про це йшлося під час зустрічі представників компанії з фахівцями Фонду державного майна України. 
12:24
Переговоры с властями Украины о вступлении страны в Европейский Союз отложены предположительно до лета. Об этом председатель Европейской комиссии Урсула фон дер Ляйен заявила в среду, 21 февраля, в Брюсселе.
12:19
СБУ знайшла в оприлюднила підтвердження, що росія вбиває українців ракетами з КНДР.
23:32
На сесії міської ради депутати не змогли набрати достатньо голосів, щоб затвердити великий пакет перейменувань вулиць Одеси.
23:27
Канада буде фінансувати доставку до України тих 800 тисяч снарядів, які знайшла Чехія.
23:15
Накануне в сети случился грандиозный хипиш после заявления замначальника Главного управления разведки Министерства обороны Украины генерал-майора Вадима Скибицкого в интервью агентству "Интерфакс-Украина" о том, что по состоянию на февраль россия развернула 48 пусковых установок ракетного комплекса "Искандер" вдоль границы с Украиной.
23:21
Увечері 21 та вночі 22 лютого росіяни знову завдали комбінований послідовний повітряний удар ракетами та дронами-камікадзе типу "шахед". Розбираємося у ситуації у хронологічному порядку.
07:45
Повідомляємо про найважливіші події останньої доби на фронті станом на ранок 22 лютого 2024 р. за офіційними даними Генштабу ЗСУ.