7 лютого 2024

08:43
Швеція може продати Україні партію важких БМП CV-90, про що йдуть переговори на рівні двох міністерств оборони.
15:56
Китайский Chouzhou Commercial Bank, через который проходит львиная доля расчетов за контрабанду, простите, теневой импорт россии официально уведомил клиентов на прошлой неделе о прекращении отношений с любыми российскими или белорусскими организациями.
15:36
Євросоюз у особі керівника дипломатії ЄС Жозепа Борреля обіцяє вже не 1 мільйон артилерійських снарядів, а півтора мільйона - але до кінця 2024 року.
14:07
Міст на автодорозі М28 "Одеса - Южний" через гирло Аджалицького лиману будуть ремонтувати.
13:52
Країна-агресор росія активно застосовує ракети, які придбала у Північної Кореї - і використала їх проти України вже не менше як 9 разів.
12:36
Мова йде не про пряму військову допомогу Україні від США, а про закупівлі зброї у США за різними типами контрактів, в тому числі й профінансованими раніше американським урядом.
10:11
У ніч на 7 лютого росіяни вперше з початку січня завдали потужний комбінований повітряний удар ракетами різних типів та дронами-камікадзе.
11:36
Правоохоронці затримали в Одеській області співробітника військкомату (ТЦК) та правоохоронця, які торгували «білими квитками».
10:00
Бывший президент США Дональд Трамп не имеет иммунитета от судебного преследования по уголовному делу о штурме Капитолия и попытках отменить результаты президентских выборов. Такое постановление во вторник, 6 февраля, вынес федеральный апелляционный суд округа Колумбия.
09:49
Повідомляємо про головні події на фронтах станом на ранок 7 лютого 2024 р. за офіційними даними Генштабу ЗСУ. Вночі ворог завдав потужний повітряний удар ракетами і дронами-камікадзе.