9 января 2024

17:00
8 січня у соцмережах розповсюджували фото вітрогенератора, який впав у південній частині Одеської області. Чому ж він впав?
16:02
СБУ та НАБУ викрили суддю у Одеській області, який за хабарі дозволяв ухилянтам виїжджати за кордон.
15:51
Уряд Есторії вирішив надавати певний фіксований відсоток свого ВВП для допомоги Україні задля перемоги над російським вторгненням. Такі дії Естонії можуть стати прикладом і для інших союзників України.
15:31
За даними Міноборони Великобританії, російська військова інфраструктура в окупованому Криму зазнала дуже значних втрат та ушкоджень після ударів ЗСУ 4 січня та наступних днів.
14:16
Незважаючи на те, що більшість автодоріг в Одеській області відкриті для проїзду та розчищені від снігу, водіїв все одно просять на деякий час утриматися від поїздок.
14:04
Нет, это вовсе не американский научно-фантастический фильм Роберта Земекиса и Стивена Спилберга о путешествии во времени, а самая жуткая и противоестественная реальность, происходящая сегодня в обезумевшей от парамнезии соседней стране.
13:56
Порти Ізмаїл, Рені, Усть-Дунайськ та інші термінали на Дунаї на півдні Одеської області за 2023 рік обробили більш як 29 мільйонів тон вантажів.
12:14
Показуємо у фото та відео, як виглядає Одеса у січні 2024 р. після сильної сніжної хуртовини.
12:34
Через сніжний буревій в Одеській області на ранок 9 січня залишилися без електропостачання майже 300 населених пунктів, переважно у північних районах.
10:56
По данным американской разведки, лидер Китая Си Цзиньпин провел масштабную чистку среди военных из-за тотальной коррупции, которая подрывает его усилия по модернизации вооруженных сил и подвергает сомнению способность Китая вести войну. Об этом 6 января написало издание The Washington Post.
08:57
Незважаючи на снігопад напередодні, основні автошляхи Одеської області відкриті для проїзду.
08:54
Повідомляємо про головні події на фронтах станом на ранок 9 січня 2024 р. за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ. Нічних повітряних ударів не було вперше за останній місяць.