11 января 2024

16:27
Багатоповерховий житловий будинок на вулиці Середній, який було дуже серйозно пошкоджено від влучення російської ракети 29 грудня, будуть відновлювати за бюджетні кошти.
16:16
(как пропагандоны пытаются выдать грешное за праведное)
14:13
Поки російський диктатор ховається на аж на Чукотці, по мережі почали розганяти путінські фейки про Одесу. Навіщо йому все це?
16:49
Мешканці Одеської області отримали понад 30 мільйонів гривень компенсації за майно, яке постраждало внаслідок російських обстрілів та повітряних ударів.
16:39
Мова йде про залізницю з Одеської області до Молдови через Кучурган, Тирасполь і Бендери.
16:21
Зниження температури повітря нижче нуля негативно впливає на стан епідермісу. Відбувається втрата вологи, звужуються судини, що призводить до лущення та подразнень. Водночас спостерігається уповільнення продукування колагену в клітинах, у результаті чого шкіра втрачає пружність, візуально починають проявлятися ознаки старіння.
14:02
Згідно з прийнятою парламентом резолюцією, Італія зобов'язалася продовжувати військову, економічну і дипломатичну підтримку України в її обороні проти російської агресії.
11:12
У Одеській області ДБР викрило посадовця військкомату, який "відмазував" від мобілізації за хабарі - його затримали.
10:48
Ряд всемирно известных футуристов, историков политологов и внешнеполитических аналитиков дали свои прогнозы по поводу возможного события 2024 года, которое условно называют "черным лебедем".
09:44
Судячи з останніх новин з аеропорту Кишинева, він остаточно перетворюється на потужний авіахаб, де базуються літаки українських авіакомпаній. Туди ж запускають спеціальні міжнародні автобусні рейси з Одеси.
07:46
Інформуємо про головні події на фронті за останню добу за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 11 січня 2024 р.