Як виглядає зимова Одеса

Вторник, 9 января 2024, 12:02
Показуємо у фото та відео, як виглядає Одеса у січні 2024 р. після сильної сніжної хуртовини.
Як виглядає зимова Одеса

Ми прогулялися засніженим центром Одеси від Соборної площі через Дерибасівську і Міський сад до Катерининської площі, Приморського бульвару, Думської площі до Оперного театру. А далі пройшлися по Рішельєвській і Дворянській, побачили лютеранську Кірху і вулиці.

Скрізь працюють комунальники і прибирають сніг - як вручну, лопатами, так і на різній спеціальній техніці. Основні вулиці розчищені, немагістральні поки що від снігу не розчищали. Кількість автотранспорту на вулицях мінімальна, а ось громадський транспорт працює як годинник. На маршруті немає лише трамваю №20 - замість нього курсує автобус.

Нагадаємо, напередодні, 8 січня, до Одеси прийшло похолодання, під час якого дощ перетворився на снігопад і хуртовину. Внаслідок цього утворилося легке зледеніння на деревах. Однак кількість снігу виявилася відносно невеликою, не було і сильного ураганного вітру, який ламає дерева. А оскільки місцева влада вирішила підготуватися до непогоди заздалегідь - то транспортного колапсу, який іноді буває під час сніжної непогоди, не відбулося.

comments powered by HyperComments